Sense cotxes per produir, Rolls-Royce es dedica a l’apicultura

Rolls-Royce va aturar la fabricació de vehicles a causa de la pandèmia COVID-19, però a les instal·lacions de la marca a Goodwood, Regne Unit, es continua produint … mel.
 

El fabricant britànic de vehicles de luxe va instal·lar arnes als camps que la seva seu central, per acollir un exèrcit de més de 250.000 abelles. L’innovador projecte compta amb la col·laboració d’apicultors locals, que van ajudar en la instal·lació d’un reductor modern, a mitges parets amb la fàbrica.

«Això subratlla el nostre compromís amb el medi ambient», va dir Richard Carter, director de comunicacions globals de la marca. «Els nostres edificis sostenibles, llacunes tèrmiques, sistemes de tractament d’aigües pluvials i santuari d’aus salvatges ja han convertit la casa Rolls-Royce a Goodwood una de les instal·lacions industrials més verdes del Regne Unit», va afegir, recordant que l’emblema britànic ja produeix mel als seus locals des del 2017.

Segons el funcionari, la població d’abelles està disminuint al Regne Unit, cosa que va motivar la companyia a continuar amb la instal·lació de sis ruscs (cinc anomenats així pels seus cotxes -espectre, wraith, fantasma, alba i cullinan- , i un sisè anomenat per la estatueta icònica de la marca, esperit d’èxtasi).

La marca garanteix que, malgrat les mesures de contenció, les abelles no han alentit en la producció de mel, enguany s’espera un volum rècord, que el fabricant no ha volgut revelar.
Aquest exclusiu producte Rolls-Royce no està disponible a la venda, i serveix només per «mimar» els clients de la marca.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments