Subaru prepara el seu SUV elèctric per al 2021

Gràcies a un acord de cooperació amb Toyota, Subaru va gaudir de diversos models ecològics . El primer a arribar podria ser un SUV elèctric per 2021, segons informen des de Motor1.com França.

Aquest tot camí faria servir una plataforma originària de Toyota i, a sembla, podria signar una autonomia en l’entorn dels 500 quilòmetres, suposem que sota el cicle d’homologació WLTP, el més real de tots.

La veritat és que la fisonomia de el vehicle en qüestió és realment transgressora, fins al punt de recordar-nos al Tesla Cybertruck, així que suposem que el vehicle de producció resultarà més convencional.

El que sí està confirmat és que Subaru vol aconseguir que un 40% de les seves vendes a 2030 siguin electrificades. A més, a partir de 2035, la marca asiàtica tan sols comercialitzarà models elèctrics.

El primer tot camí 100% elèctric de Subaru comptarà amb dues mecàniques, sistema de tracció total (entenem que sense connexió física entre els eixos) i una potència en l’entorn dels 300 CV, segons el mitjà de comunicació japonès Spyder7.

De moment, no s’ha publicat cap dada sobre la capacitat útil de la bateria. La presentació del cotxe podria tenir lloc en el saló de Tòquio de 2021 i la comercialització en Europa donaria inici a 2022.

En l’actualitat, Subaru té a la venda tant el XV com el Forester amb un sistema de propulsió híbrid. És veritat que la part elèctrica no és tan potent com la dels Toyota, per la qual cosa no resulta fàcil recórrer quilòmetres amb el motor de gasolina desactivat.

Això sí, gaudeix de l’etiqueta Eco, a més d’un motor bòxer i el sistema de tracció total Symmetrical All Wheel Drive. Un pas inicial molt interessant de Subaru dins de la nova era ecològica.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments