RAIDS: Loeb amb ganes de més Dakar

Sébastien Loeb, ha afirmat en una entrevista que desitja tornar al Ral·li Dakar. Després de fregar el triomf en 2017, el pilot francés vol tornar a una prova que ha disputat de 2016 a 2019.

En la conversa difosa a través de les xarxes socials de Red Bull Motorsports, declarava:

“No sé si tindrà lloc enguany o el següent, però el Dakar és una carrera a la qual m’agradaria tornar”.

Poc després feia broma en recordar que té molt temps per a plantejar-se el repte, donada l’edat de l’últim guanyador, Carlos Sainz, i dels seus dos rivals principals, el qatarí Nasser Al-Attiyah i la llegenda de la prova, Stéphane Peterhansel.

“Encara que encara no tinc res previst per a l’any pròxim, he comprovat que hi ha pilots que tenen deu anys més que jo i estan guanyant el Dakar. Per tant, tinc encara futur allí”.

Exhibint el seu gen guanyador, Loeb assenyalava que ja ha demostrat que compta amb la ‘dinamita’ necessària per a imposar-se en el desert. Recorda el seu segon lloc al 2017 on va quedar-se a poc més de cinc minuts de la victòria, malgrat haver estat el més ràpid en cinc etapes.

“Una vegada vaig estar a punt de guanyar i en l’última edició vaig demostrar que era el més ràpid, no obstant això no vaig saber acabar com desitjava, encara que tinc potencial per a aconseguir-ho. Però aquesta carrera no és només qüestió de tenir potencial, ja que el Dakar és llarg i intervenen diversos factors que s’han de manejar. Malgrat tot, sempre és excitant estar en la batalla, i vaig tenir bons moments, va ser una gran experiència. Guanyar el Dakar em faria feliç”.

Com a assaig previ al Dakar, Loeb tenia previst participar al març al ‘Abu Dhabi Desert Challenge’ 2020. La segona cita de la Copa del Món de Raids havia de suposar la seva primera presa de contacte amb el desert i la navegació després de molt de temps. Al costat del seu fidel copilot monegasc, Daniel Elena, es pujaria a un SSV de Overdrive, estructura de Toyota. No obstant això, el coronavirus va desbaratar aquesta aventura.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
el més vell
el més nou
Inline Feedbacks
View all comments