WEC: L’hipercotxe de Toyota rodarà a l’octubre d’aquest mateix any

El director tècnic de Toyota, Gazoo Racing Europe, Pascal Vasselon, va admetre, durant una entrevista a l’ACO a les xarxes socials, que l’hiperercotxe de Toyota arribarà a la pista a l’octubre, malgrat el retard en els preparatius a causa de la pandèmia del coronavirus ( COVID-19).

«La idea inicial era començar les proves al juliol, però amb la situació actual no era possible. El fet que la primera cursa del 2021 sigui al març ens dóna una mica de temps per treballar, però el nostre hipercotxe serà a la pista a l’octubre. » Va dir Vasselon.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

1 COMENTARIO

Subscriu-te
Notificació de

1 Comment
el més vell
el més nou
Inline Feedbacks
View all comments
Alex
4 Anys fa

Ganes de veure aquest nou cotxe de Toyota, segur és competitiu