CLÀSSICS: El Maroc Historic Rally es torna a posposar per al desembre de 2020

La situació amb el brot de Covid19 continua sent totalment incerta. Ningú pot predir el que farem al juny, juliol, però amb les fronteres tancades i sense visibilitat en la seva reobertura, sembla indispensable retardar una vegada més les dates del Marroc Històric 2020 que s’havíen fixat per al juny. Només al Marroc s’han cancel·lat o ajornat més de 170 esdeveniments automobilístics (ral·lis, raids, espectacles, campionats).

D’acord amb les autoritats marroquines, la organització del Maroc Historic Rally ha decidit jugar-se la seva última carta i posposar el ral·li de l’1 al 5 de desembre de 2020 (verificacions tècniques el 30 de novembre).

Per descomptat, aquesta data, que han intentar que fora la més llunyana possible, continua depenent d’aquest maleït virus, així que toca seguir creuant els dits creuats.

Esperem veure a molts de vostès al principi i no deixarem de mantenir-los informats al més aviat possible. El MHR no és una prova qualsevol. Però si aconseguim organitzar-ho, aquesta edició es tornarà extraordinària.
Mentrestant, quedi’s a casa i cuidi dels seus sers estimats.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments