DTM: El director de l’equip de WRT-Audi: «La decisió d’Audi arriba en el moment equivocat»

La decisió d’Audi de no estendre el contracte de DTM que expirava no va ser una sorpresa. No obstant això, el moment està causant un enrenou important. Després del cap del DTM Gerhard Berger i BMW, també hi ha veus crítiques entre els equips d’Audi.

«Desafortunadament el moment va ser dolent», diu el cap de l’equip WRT-Audi Vincent Vosse en una entrevista amb ‘Motorsport-total.com’. «La decisió ens va ser comunicada, no vam poder ni tan sols parlar d’ella.»

Per què la decisió d’Audi arriba en el «moment equivocat»…

«La decisió arriba en el moment equivocat perquè no tenim oportunitat de veure’ns», el belga al·ludeix a les restriccions imposades per la pandèmia de coronavirus.

«Avui dia, una forma normal de treballar és molt difícil. De moment, l’única cosa que podem fer és esperar i treballar en normalitat, la qual cosa encara no s’ha aconseguit del tot per a poder iniciar finalment la temporada. Si comencem a parlar del 2021 llavors serà massa tarda.»

És molt possible que el moment de l’anunci també hagi estat triat pels responsables en Ingolstadt perquè el món segueix dominat per la crisi del Coronavirus i per tant la comprensió és major. La producció en la planta principal d’Audi es va reprendre el dimecres fa una setmana, és a dir, l’endemà passat de l’anunci del DTM.

Vosse: Audi podria haver comunicat la sortida internament

«Encara tenim temps suficient per a mantenir converses amb nous socis per al 2021«, diu el cap de l’equip Phoenix-Audi, Ernst Moser, qui va trobar la forma en què Audi es va comunicar «molt correcta».

Vosse està d’acord, «però podries haver comunicat això internament«, afegeix. Però ara la situació no podia canviar de totes maneres: «Hem de viure amb això i hem de sobreviure.«

Fins i tot si el moment de l’anunci no és l’ideal per als campionats, la comprensió de la retirada d’Audi és probablement major ara que el món està encara sota el signe de la pandèmia. I ningú sap de moment com serà la situació d’aquí a uns mesos. Aquesta va ser possiblement una altra raó per la qual Audi ara s’ha sincerat.

El director esportiu d’Audi Biermaier: «Quan seria el moment adequat?»

Mentre que el cap de l’equip Rosberg-Audi, Kimmo Liimatainen, esperava una decisió «només a l’estiu o a finals d’estiu», el director esportiu de Abt-Audi, Thomas Biermaier, també va aclarir en una entrevista amb ‘Motorsport-total.com’: «Definitivament no és el millor moment per al DTM«.

«Mai és el moment adequat per a una decisió així. És una mica com un matrimoni. Quan és el moment, és el moment. Mai és una bona decisió».

A part d’això es pregunta: «Quan hauria estat el moment adequat? Un mes? Dos mesos? Després de la primera carrera? A més, ni tan sols sabem quan serà la primera carrera».

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments