Fórmula 1: Sainz entra a l’òrbita Ferrari

La renovació de Sebastian Vettel està estancada en aquest moment i Ferrari avalua alternatives a la que sempre han dit que és el seu principal alternativa.

«Seb és la nostra primera opció», ha repetit en diverses ocasions el cap de l’equip del Cavallino, Mattia Binotto .

Però primer no vol dir ‘única’ i llista de noms que s’inclouen en el pla ‘B’ no és cap secret: Daniel Ricciardo , Carlos Sainz i Antonio Giovinazzi.

Sainz ha ha guanyat punts i ha passat a liderar la llista per davant de Ricciardo arran de les anàlisis que s’haurien dut a terme a Maranello, ja que la seva figura encaixaria millor per formar parella amb Charles Leclerc .

Per què Sainz?

Econòmicament, Ricciardo seria una opció més cara, ja que l’australià avui es troba entre els pilots més ben pagats del pàdoc. L’australià podria cedir rebaixar-se el sou per vestir-se de vermell, però en tot cas un possible acord amb Sainz costaria la meitat. Tenint en compte la crisi econòmica que s’acosta, aquest factor també podria tenir un pes en les opcions.

Sainz té a favor la seva sòlida temporada 2019, on va demostrar la seva professionalitat i la seva capacitat per garantir punts per l’equip. El seu primer podi a Interlagos li va permetre acabar la temporada en sisena posició, el primer pilot fóra dels Ferraris, Mercedes i Red Bull, sumant 96 punts pels 49 del seu company Lando Norris .

Per la seva banda, Giovinazzi, té l’objectiu clar de superar Kimi Raikkonen en 2020 i confirmar que està a punt per fer el salt a un equip superior .

Els rumors sempre estan a l’ordre del dia en l’equip italià, veurem com evolucionen.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments