Fórmula 1: Pot haver-hi curses en circuits no programats al 2020

La cap de de la Fórmula 1, Chase Carey, va revelar que es planteja organitzar curses en alguns dels circuits que originalment no estaven inclosos al calendari, de manera que es compensi alguns dels esdeveniments ja cancel·lats a la temporada 2020 a causa de la pandèmia de Covid. -19.

Amb la temporada que començarà el primer cap de setmana de juliol, amb el GP d’Àustria, el responsable de Liberty Media va revelar en una trucada als inversors de Wall Street que la possibilitat de portar la Fórmula 1 a circuits diferents dels. previstos inicialment al calendari 2020.

«Tenim dos reptes principals: identificar llocs on podem organitzar la cursa i determinar com transportem tots els grups necessaris i els seus equips a aquesta ubicació per a la cursa«, va dir Carey a Autosport.com, i va afegir que estan en converses amb els promotors. dels membres actuals del calendari, «però també d’altres pistes que no són al nostre calendari 2020, per explorar totes les opcions«.

Entre els circuits europeus que podran acollir curses de Fórmula 1 el 2020 hi ha alguns noms emblemàtics, com Imola (San Marino) o Hockenheim (Alemanya), però també Portimão, que mai va arribar a celebrar cap gran preu, però que recentment va veure la seva aprovació. Renovat per acollir esdeveniments de Fórmula 1.

«Estem en converses avançades per establir un calendari de curses europees addicionals a principis de setembre, incloses les curses durant el tradicional descans d’estiu. Tenim previst competir a Euràsia, Àsia i Amèrica, el setembre, l’octubre i el novembre, abans d’acabar al Golf, amb Bahrain i Abu Dhabi el desembre ”, va afegir, en un calendari que hauria de tenir entre 15 i 18 esdeveniments.

Pel que fa als aficionats, hi ha la possibilitat de tornar a tenir curses amb els espectadors a la graderia al final del calendari, però Chase Carey encara no s’atansa amb una cita.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments