24 h Le Mans: Porsche redueix la seva participació a GTE

Porsche va decidir reduir la seva participació a les 24 h Le Mans, a la classe GTE. Segons racer.com , el motiu principal va ser la reducció de costos, conseqüència de la pandèmia de coronavirus (COVID-24).

Porsche continua amb les dues inscripcions participants al Campionat Mundial de Resistència (FIA WEC). Kevin Estre, Michael Christensen i Laurens Vanthoor  #92 i Gianmaria Bruni, Ruchard Lietz i Ferd Makowiecki #91, queden inscrits a 24 Le Mans.

Aquests dos cotxes es sumen a la segona i tercera retirada, després de la dels  SRT 41 Equip de competició. La graella ja està oberta a tres registres de reserves. El #55 Spirit of Race (Ferrari 488 GTE Evo), registrat a la categoria GTE Am, és la primera reserva. La segona reserva és el número 4 de ByKolles (CLMP1 / 01 – Gibson) i el tercer a IDEC Sport , a la categoria LMP2.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments