Citroën AMI: el nou vehicle elèctric del segle XXI

itroën anomena a l’AMI «objecte de mobilitat urbana», es tracta d’un tipus de transport personal urbà adaptat als temps presents i els que vindran. I no només per la seva propulsió elèctrica.

Citroën ha creat tot un ecosistema digital per a l’adquisició de l’AMI , el qual es podrà comprar des del nostre mòbil, les 24 hores dels 7 dies de la setmana . A França arrenca la seva comercialització la propera setmana i a Espanya, a finals d’any. Citroën ha arribat a un acord amb les signatures Fnac i Darty per exposar a França els AMI en una trentena de botigues i poder provar. També es podrà adquirir o provar en alguns concessionaris Citroën de país veí. A més, el client podrà triar l’opció de lliurament a domicili de el cotxe, al més pur estil Amazon .

Citroën AMI: el micro coche eléctrico urbano se pone a la venta en Francia

Citroën AMI: el micro cotxe elèctric urbà es posa a la venda a França

El preu anunciat per França és de 6.900 euros, que es quedaria en 6. 000 euros per a la amb les bonificacions ecològiques pertinents de país veí. Entre les diferents fórmules d’adquisició, s’oferirà una fórmula de lloguer des de 19,99 euros a el mes en 48 quotes i amb una aportació de 2. 644 euros.

Aquest micro biplaça s’enquadra en la categoria dels quadricicles lleugers i per tant es podrà conduir sense carnet a partir dels 16 anys a Espanya. Mesura 2,41 m de longitud , 29 centímetres menys que 01:00 Smart Fortwo , i disposa d’una bateria de 5,5 kWh que li permet homologar una autonomia de fins 70 quilòmetres. En tres hores es recarregaria la bateria en una simple presa domèstica de 220 volts. El motor de l’AMI desenvolupa 8 CV i la velocitat màxima que assoleix és de 45 km / h.

Citroën AMI: el micro coche eléctrico urbano se pone a la venta en Francia

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments