Fórmula 1: Ross Brawn: «Estem en les últimes etapes per rebaixar el sostre pressupostari»

La incertesa financera causada per la pandèmia de coronavirus (COVID – 19) fa que el límit pressupostari de 175 milions de dòlars (aproximadament 159 milions d’euros) s’ha de reduir. Així, Ross Brawn, va assegurar que les discussions per rebaixar aquest sostre gairebé han acabat.

À Sky Sports F1 , Brawn va confirmar que:

«Els detalls haurien d’estar gairebé a punt per ser publicats. Realment som a les acaballes. L’objectiu inicial era tenir una plantilla més competitiva. Ara, la sostenibilitat econòmica de la Fórmula 1 també és prioritària. »

«Comencem a 175 milions de dòlars (aproximadament milions d’euros) i per això va ser una llarga batalla. Amb la crisi, ara baixarem a 145 milions de dòlars. Ara estem parlant de quina quantitat més baixa podem obtenir. «

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments