MG RX5: el SUV de 10.000 euros de la nova MG que no el trobaràs als concessionaris

MG torna a estar present en alguns mercats, gràcies al capital de SAIC Motor, el gegant xinès de l’automoció.

Amb un preu de partida de partida de 10.990 dòlars en alguns mercats locals és un model curiós, amb moltes de sorpreses. Amb molts detalls estetics que recorden al Tiguán o a alguns BMW.

En termes mecànics, la firma ofereix fins a set versions, amb diferents combinacions de motor, caixa de canvis i esquema de tracció, amb un preu màxim de 14.990 dòlars

És possible triar entre dos potents propulsors turboalimentats de gasolina: l’anomenat 1.5T, amb 166 CV i tracció davantera, i el 2.0T, amb 217 i tracció total AWD. Això sí, aquests blocs Euro V no són especialment eficients, ja que homologuen un consum mitjà d’entre 10,4 i 13,4 litres cada 100 quilòmetres, segons versions.

Respecte a les caixes de canvi, el model d’accés pot escollir-se amb una manual, de sis marxes, o amb l’automàtica de doble embragatge DCT, amb set. Per la seva banda, la motorització topall de gamma només està disponible amb la DCT, però de sis velocitats.

En termes d’equipament, el MG RX5 pot incloure elements propis de models més cars, com llandes d’aliatge de 18 polzades, tapisseria de cuir, sostre solar panoràmic, sistema multimèdia amb pantalla tàctil de 8,8 polzades i Apple CarPlay … A més, compta amb cinc coixins de seguretat i cinc estrelles C-NCAP (l’equivalent xinès al nostre Euro NCAP)

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments