Audi A3 Sportback 2020: nous motors per al compacte alemany

Al març va arrencar la comercialització al nostre país de la 4ª generació de l’A3 , el nou compacte de Audi , i aquest mes de maig s’amplia la gamma amb noves versions mecàniques TFSI de gasolina. D’una banda, apareix la versió 30 TFSi, que es converteix en la d’accés per potència i preu: 110 CV i 27. 770 €. De l’altra, arriba una versió 35 TFSI MHEV amb tecnologia mild-hybrid de 48 V i canvi automàtic S Tronic que rep l’etiqueta ECO de la DGT al nostre país. El seu preu parteix des 31. 250 euros . Més endavant arribaran les versions híbrid endollable TFSIe amb dos nivells de potència i l’esportiu S3. A més, també se sumaran pròximament a la gamma A3 Sportback les versions amb tracció quattro.

La nova versió 30 TFSI compta amb un motor 1.0 TFSI de 3 cilindres i 110 CV que es combina amb un canvi manual de 6 velocitats. Així, el Audi A3 Sportback 30 TFSI accelera de 0 a 100 km / ha 10, 6 segons , i arriba a una velocitat màxima de 204 km / h . El consum combinat segons el cicle WLTP part des 5,6 l / 100 km , el que equival a unes emissions de CO2 des 123 g / km .

Audi A3 Sportback 2020: nueva versión de acceso y mild hybrid etiqueta ECO

Audi A3 Sportback 2020: nova versió d’accés i mild hybrid etiqueta ECO

Per la seva banda, el Audi A3 Sportback 35 TFSI MHEV S Tronic disposa d’un motor 1.5 TFSi de 4 cilindres i 150 CV que integra un sistema elèctric que assisteix el propulsor de gasolina. Gràcies a aquest sistema d’assistència elèctrica o hibridació suau, el A3 Sportback 35 TFSI MHEV S Tronic obté l’etiqueta ECO . Fins i tot amb les mateixes xifres de potència i prestacions que la versió amb aquest mateix motor de gasolina però no hibridat i canvi manual, l’A3 Sportback 35 TFSI MHEV S Tronic, gràcies al seu sistema de micro-hibridació de 48 volts , en condicions de circulació habituals té consum de gasolina en fins a 0,4 l / 100 km menor.

El motor 1.5 TFSi (híbrid i no híbrid) compta amb un sistema de desconnexió de cilindres que desactiva momentàniament en condicions favorables 2 dels 4 cilindres quan funciona amb càrrega baixa o mitjana. El consum combinat segons el cicle WLTP part també des 5,6 l / 100 km . Per la seva banda, el A3 Sportback 35 TFSI S Tronic accelera de 0 a 100 km / ha 8,4 segons i arriba a una velocitat màxima de 224 km / h .

Audi A3 Sportback 2020: nueva versión de acceso y mild hybrid etiqueta ECO

Audi A3 Sportback 2020: nous acabats

Les noves versions 30 TFSI i 35 TFSI S Tronic es combinaran amb les mateixes línies d’acabat existents en la gamma, a més de l’edició especial de llançament Genuine edition . En ambdues motoritzacions, el acabat bàsic inclou les llantes d’alumini de 16 polzades, volant multifunció, instrumentació digital amb pantalla de 26 cm (10, 25 «), climatitzador bizona, ràdio digital, fars LED, limitador de velocitat, Audi pre sense front (amb detecció de vianants i ciclistes) i avís de sortida de carril.

El acabat Advanced afegeix, per un sobrecost de 2. 000 € , fars full LED, llantes de 17 polzades, control de velocitat de creuer, Audi phone box, Audi telèfon intel·ligent interfície, Audi pàrquing system del darrere i detalls decoratius línia exterior Advanced i el paquet interior d’alumini.

El esportiu acabat S Line té un sobrecost d’1. 350 € sobre l’Advanced i afegeix la suspensió esportiva, llandes de 18 polzades d’Audi Sport, seients esportius, el sistema de conducció dinàmica Audi drive select i la tapisseria de l’sostre a color negre.

Audi A3 Sportback 2020: nueva versión de acceso y mild hybrid etiqueta ECO

El ròssec continua amb el acabat Black line , que amb un cost addicional de 1. 150 euros respecte a l’S line, incorpora detalls que realcen el disseny i l’exclusivitat, com el paquet òptica negre, les llunes tintades, les carcasses dels miralls retrovisors en color negre o les llantes de 18 polzades de disseny específic. Finalment, per 1. 000 € més sobre l’acabat S Line, la edició especial Genuine edition inclou una sèrie de detalls que realcen la funcionalitat i l’esportivitat de l’propi acabat S line, i suposa un estalvi del 65% respecte a l’preu de l’equipament addicional que inclou si es muntessin els paquets per separat.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments