Fórmula 1: OFICIAL – Vettel deixarà Ferrari a final de la temporada 2020

La Scuderia Ferrari i Sebastian Vettel han decidit conjuntament no prorrogar l’actual contracte que cobreix els serveis de Sebastian com a pilot de l’equip, més enllà de la seva actual data de venciment, que és el final de la temporada de Fórmula 1 de 2020.

Mattia Binotto, Director General de Gestione Sportiva i Director de l’equip

«Aquesta és una decisió presa conjuntament per nosaltres i Sebastián, una que totes dues parts senten que és per a bé. No va ser una decisió fàcil de prendre, donat el valor de Sebastian com a conductor i com a persona. No va haver-hi cap raó específica que conduís a aquesta decisió, a part de la creença comuna i amistosa que havia arribat el moment de prendre camins separats per a aconseguir els nostres respectius objectius.

Sebastian ja forma part de la història de la Scuderia, amb els seus 14 Grans Premis guanyats que el converteixen en el tercer pilot més reeixit de l’equip, mentre que també és el que més punts ha aconseguit amb nosaltres. En els cinc anys que portem junts, ha acabat tres vegades entre els tres primers del Campionat de Pilots, contribuint de manera significativa a la constant presència de l’equip en els tres primers llocs de la classificació de Constructors.

En nom de tots en Ferrari, vull agrair a Sebastián per la seva gran professionalitat i la qualitat humana que ha demostrat en aquests cinc anys, durant els quals hem compartit tants grans moments. Encara no hem aconseguit guanyar un títol mundial junts, que seria un cinquè per a ell, però creiem que encara podem treure molt d’aquesta inusual temporada de 2020″.

Sebastian Vettel #5

«La meva relació amb la Scuderia Ferrari acabarà a la fi de 2020. Per a obtenir els millors resultats possibles en aquest esport, és vital que totes les parts treballin en perfecta harmonia. L’equip i jo ens hem adonat que ja no hi ha un desig comú de romandre junts més enllà del final d’aquesta temporada. Els assumptes financers no han tingut res a veure amb aquesta decisió conjunta. No és així com penso quan es tracta de prendre certes decisions i mai ho serà.

El que ha succeït en aquests últims mesos ha portat a molts de nosaltres a reflexionar sobre quins són les nostres veritables prioritats en la vida. Un necessita usar la seva imaginació i adoptar un nou enfocament per a una situació que ha canviat. Jo mateix em prendré el temps que necessiti per a reflexionar sobre el que realment importa quan es tracti del meu futur.

La Scuderia Ferrari ocupa un lloc especial en la Fórmula 1 i espero que tingui tot l’èxit que es mereix. Finalment, vull agrair a tota la família Ferrari i sobretot a les seves «tifosi» a tot el món, pel suport que m’han donat al llarg dels anys. El meu objectiu immediat és acabar la meva llarga temporada amb Ferrari, amb l’esperança de compartir alguns moments més bells junts, per a afegir-los a tots els que hem gaudit fins ara.»

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments