Toyota Proace Verso 2020: el vehicle polivalent per a tots els usos

  • Arriba a el mercat amb una atractiva oferta de 12.500 € en la seva versió per a autònoms i professionals i 18.500 € a la variant per a clients particulars.
  • Dues versions enfocades al client professional -PROACE CITY VAN per al transport de mercaderies i PROACE CITY COMBI per al transport de persones i mercaderies- i una a el client particular -PROACE CITY VERS, vàlida tant per al dia a dia com per a l’oci i el temps lliure-.
  • La gamma PROACE CITY abasta dues longituds de carrosseria, opció de dos, tres, cinc o set places, tres motors dièsel i dos de gasolina, tres tipus de caixes de canvis i quatre nivells d’equipament, per a un total de 21 combinacions diferents.
  • Atractiva oferta de llançament, específicament dissenyada per a PIMES i autònoms, amb PROACE CITY VAN per només 120 € / mes2 i PROACE CITY COMBI per 130 € / mes3, incloent el Pack Serveis Professional amb 5 anys o 160.000 km de garantia, manteniments i assistència en carretera.

Toyota llança el nou Toyota PROACE CITY, un model amb el qual competir en un dels segments de major creixement en els últims anys. Arriba a el mercat espanyol amb dos enfocaments clarament diferenciats, un destinat a client particular de la mà de PROACE CITY VERSO, un monovolum versàtil, ampli, capaç i de gran equipament, i un altre per a clients professionals, amb PROACE CITY VAN per al transport de mercaderies i PROACE CITY COMBI per poder combinar diferents distribucions de seients i un ampli espai per a mercaderia.

La nova PROACE CITY, que completa l’àmplia gamma de vehicles comercials Toyota de la qual ja formen part models com Yaris hybrid ECOVAN, PROACE, Land Cruiser i Hilux, es presenta amb fins a 21 combinacions diferents de carrosseria, nombre de seients, motor, transmissió i nivell d’acabat, per satisfer així les necessitats de tot tipus de clients.

Totes les versions de la nova PROACE CITY, el primer model Made in Spain de Toyota -es fabrica a la planta de PSA Groupe a Vigo (Galícia) -, ja estan disponibles a la Xarxa Oficial de Concessionaris de Toyota Espanya per poder començar la seva comercialització i distribució un cop sigui possible la reobertura de les instal·lacions. Els preus arrenquen en 12.500 € 1 en el cas de PROACE CITY VAN, 13.262 € 1 el PROACE CITY COMBI i 18.500 € en PROACE CITY VERS.

La gamma PROACE CITY es distingeix per la seva atractiva oferta de llançament, específicament dissenyada per Toyota Espanya per donar suport a PIMES i autònoms. Així, és possible accedir a una PROACE CITY VAN per només 120 € / mes2 o un PROACE CITY COMBI per 130€ a el mes, tots dos casos en un leasing amb opció a compra. Aquestes ofertes inclouen el Pack Serveis Professional, que suposa 5 anys o 160.000 km de garantia, manteniments i assistència en carretera.

PROACE CITY VERSO

És la variant destinada a ser el millor aliat per a les famílies, tant en el seu dia a dia com en els moments d’oci. Està disponible amb dues longituds de carrosseria, curta (4,40 metres) i llarga (4,75 metres), i es pot triar amb 5 o 7 places. A diferència de les versions comercials, sempre compta amb quatre portes laterals i porta del darrere (infografia). La gamma de motors inclou dues opcions de gasolina i una dièsel:

CombustibleMotorPotènciaCaixa de canvis
Gasolina1.2P110 CVManual 6 vel.
Gasolina1.2P130 CVAutomàtica 8 vel.
Diésel1.5D130 CVManual 6 vel. / Automática 8 ve

En PROACE CITY VERS hi ha dos nivells d’equipament per triar: ACTIVE i ADVANCE. Des de la variant ACTIVE són de sèrie elements com els sensors d’aparcament, el mirall infantil, el volant entapissat en cuir, les llantes d’aliatge de 16 », la integració mòbil via Apple CarPlay i Android Acte o Toyota Safety Sense, el conjunt de sistemes de seguretat i ajuda a la conducció de Toyota.

En l’acabat ADVANCE s’afegeixen elements com els fars LED, l’accés i arrencada sense clau (Smart Entry), el carregador sense fil de telèfons mòbils, el sistema d’informació projectada al parabrisa (Head-Up Display), el sostre panoràmic o el sistema de navegació. A més, les llantes d’aliatge són de disseny diferent i més grans (17 »).

PROACE CITY VAN

És la versió més enfocada a el transport de mercaderies. Es tracta d’un furgó amb separador de la càrrega i dos o tres seients davanters. Es pot adquirir tant amb carrosseria curta (4,40 metres) com llarga (4,75 metres), en tot cas amb una porta lateral i dues del darrere .

PROACE CITY VAN és capaç de transportar 650 o 1000 kg de càrrega útil, en funció de la versió. Es pot triar entre tres potències de l’motor dièsel 1.5D, associat en tot cas a una transmissió manual:

CombustibleMotorPotènciaCaixa de canvis
Diésel1.5D75 CVManual 5 vel.
Diésel1.5D100 CVManual 5 vel.
Diésel1.5D130 CVManual 6 vel.

El nou PROACE CITY VAN es comercialitza amb dos acabats: GX i VX. La versió GX inclou de sèrie, entre altres elements, Assistent d’arrencada en Pendent (HAC), Control de Descens (DAC), protector de la zona de càrrega de plàstic, climatitzador, seient individual per al passatger, pre-instal·lació de bola de remolc i trucada d’emergència (e-Call).

La variant VX afegeix control de creuer amb limitador de velocitat, fars antiboira, sistema multimèdia Toyota Touch 2 amb pantalla de 8 », connectivitat mòbil amb Apple CarPlay i Android Acte, sensors d’aparcament i panelat complet en fusta de la zona de càrrega. A més, el seient individual de l’passatger és reemplaçat per un doble, per a un total de tres places -conductor i dues passatgers-.

PROACE CITY COMBI

La tercera opció de la gamma PROACE CITY és un vehicle mixt amb la segona fila de seients plegable a nivell de pis, permetent transportar mercaderies o passatgers segons les necessitats en cada moment.Aquesta disponible tant amb carrosseria curta (4,40 metres) com llarga (4,75 metres), amb dues portes laterals i porta del darrere o una porta lateral i doble porta del darrere de vidre en funció de l’acabat. Hi ha versions de 5 i 7 places (infografia).

PROACE CITY COMBI es comercialitza amb motor dièsel 1.5D de 100 o 130 CV i transmissió manual o automàtica:

CombustibleMotorPotènciaCaixa de canvis
Diésel1.5D100 CVManual 5 vel.
Diésel1.5D130 CVManual 6 vel. / Automática 8 vel.

Igual que la variant més enfocada a el transport de mercaderies, PROACE CITY COMBI està disponible en dos acabats: GX i VX. El primer inclou doble porta del darrere de vidre, 8 airbags, Assistent d’arrencada en Pendent (HAC), Control de Descens (DAC), climatitzador i Toyota Safety Sense.

VX afegeix una segona porta lateral d’accés a l’habitacle, fars antiboira, para-xocs en el color de la carrosseria, Toyota Touch 2 amb pantalla de 8 », connectivitat mòbil amb Apple CarPlay i Android Auto i sensors d’aparcament, entre d’altres. A més, la doble porta del darrere de vidre és reemplaçada per un porta del darrere amb vidre fixa. Opcionalment pot incloure una tercera fila de seients, per a un total de 7 places -conductor-sis passatgers-.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
el més vell
el més nou
Inline Feedbacks
View all comments