El nou SsangYong Tivoli 2020 estrena motor

La gamma mecànica del SsangYong Tivoli 2020 és cada vegada més completa. El nou integrant, en el que a motors es refereix, és un bloc turboalimentat de gasolina, amb tres cilindres en línia, 1,2 litres i 128 CV a 5.000 rpm, que desenvolupa un parell màxim de 230 Nm, disponible entre 1.750 i 3.500 voltes.

Aquest propulsor es converteix en el d’accés a la gamma, situant-se per sota de la mecànica, també amb turbocompressor, de 1,5 litres i 163 CV. Els que prefereixin l’opció turbodièsel, disposen d’un motor amb 1,6 litres i 136 CV.

Aquesta nova versió G 12 T del SUV urbà coreà homologa un consum mixt de 6,7 litres cada 100 quilòmetres en cicle WLTP. La transmissió associada és una caixa manual de sis velocitats, que canalitza la força exclusivament a l’eix davanter. En termes de prestacions, l’acceleració de 0 a 100 km / h es completa en 10, 6 segons.

En l’apartat comercial, el tot camí de SsangYong queda vinculat als acabats Line, Urban i Premium. De sèrie, inclou aire condicionat, volant multifunció, seient de l’conductor regulable en alçada, fars amb tecnologia de tipus LED …

També disposa sense sobrepreu de sistema SASS, que abasta l’assistent de frenada d’emergència automàtica, sistemes com els de manteniment de carril, de reconeixement de senyals de trànsit i d’alerta per cansament de l’conductor, així com avís d’avanç de el vehicle davanter.

La gamma SUV de SsangYong

El nivell intermedi Urban, afegeix llandes d’aliatge de 16 polzades i càmera posterior d’assistència a l’aparcament, entre d’altres components. Finalment, l’opció més completa, anomenada Premium, engalana el cotxe amb climatitzador automàtic bizona, seients amb símil de cuir, instrumentació digital de 10, 25 polzades, sensors de pluja i enllumenat, vidres tintats …

Si tenim en compte que els preus de la variant G 12 T oscil·len entre 17.100 i 20.750 euros, sense incloure extres, vam descobrir que es tracta d’un dels SUV urbans amb millor relació entre cost i equipament de sèrie d’al mercat.

El configurador del web oficial de SsangYong ja disposa d’aquesta interessant alternativa, perquè puguis seleccionar l’opció que més t’interessi. Recorda que el Tivoli mesura 4, 22 metres de longitud i disposa d’un maleter amb 427 litres.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments