Ford Puma ST 2020: un altre SUV esportiu

La família ST de vehicles esportius de Ford es prepara oficialment per donar la benvinguda a un nou integrant: el nou i inèdit Puma ST. Segons les últimes informacions no oficials que ens arriben des d’Alemanya, l’estrena oficial d’aquest nou SUV urbà esportiu està previst pel estiu que, iniciant-se la seva comercialització al llarg d’aquesta tardor de 2020 .

El web www.auto-motor-und-sport.de acaben de publicar noves imatges del Ford Puma ST 2020 en la seva última fase de posada a punt. El disseny d’aquesta nova versió passarà a comptar amb un nombre major d’elements propis dels vehicles de tall esportiu. D’aquesta manera, el Puma ST 2020 lluirà una davant amb entrades d’aire més grans i un nou splitter (element aerodinàmic) sota el para-xocs frontal. En la seva vista lateral d’acord amb les noves imatges espia publicades, sorprèn que els miralls retrovisors siguin de color negre i no en el mateix de l’ resta de la carrosseria. També es poden apreciar nous dissenys per a les llantes d’aliatge , entre els radis es poden apreciar unes pinces d’aspecte més agressiu, el que fa indicar que el sistema de frenada també serà el propi de un vehicle esportiu.

Ford Puma ST 2020: así será el nuevo SUV deportivo que ya se pone a punto

Ford Puma ST 2020: així serà el nou SUV esportiu que ja es posa a punt

A la zona posterior de l’Ford Puma ST 2020 , protagonisme per a un aleró de sostre de mida gran que la resta de versions d’aquest SUV i un faldó posterior també de nova factura. En el cas de les sortides de fuita , es faran servir dos amb formes rodones i aniran ubicades a la zona dreta (i no en posició central com solen tenir molts automòbils de naturalesa esportiva).

Ford Puma ST 2020: el seu motor i altres detalls més

Sota el capó, amb tota probabilitat el Ford Puma ST incorporarà el motor de gasolina turbo de tres cilindres 1.5 Ecoboost que munta el Fiesta ST , amb un rendiment de potència i parell màxims molt similar. D’aquesta manera, estaríem parlant d’un nou SUV esportiu amb una potència d’uns 200 CV i un parell motor de l’entorn dels 300 Nm . L’encarregat de transferir tota aquesta força a l’asfalt és un canvi manual de sis marxes.

Ford Puma ST 2020: así será el nuevo SUV deportivo que ya se pone a punto

Les prestacions de l’Ford Puma ST seran semblants a les de l’Festa ST , encara que és d’esperar que lleugerament pitjors a l’tractar-se d’un vehicle una mica més pesat. En el cas de la acceleració de 0 a 100 km / h , s’anticipa un temps de 6,6 segons (al Festa ST, dit «esprint» es realitza en 6,5 segons).

El interior d’el Ford Puma ST 2020 també oferirà detalls típicament esportius amb un volant, seients i pom de el canvi de nova factura i amb el logotip ST ben visible en aquests elements. Per als amants de la màxima connectivitat i entreteniment a bord, el sistema multimèdia FordPass Connect amb punt propi de accés a Internet a través de la seva xarxa WiFi amb mòdem integrat s’encarregarà que els passatgers no s’avorreixin durant els viatges.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments