ŠKODA KAMIQ – el primer SUV urbà del fabricant es llançarà en versió SCOUTLINE

  • Una nova línia d’equipament per al SUV urbà amb atractiu aventurer i aspecte off-road
  • El vídeo presenta les principals novetats del ŠKODA KAMIQ SCOUTLINE

Avançament amb les imatges del ŠKODA KAMIQ SCOUTLINE: el fabricant txec presenta l’última variant de la seva SUV urbà en un vídeo. El nou KAMIQ SCOUTLINE equipa, entre altres coses, un revestiment negre mat en els passos de roda, elements platejats en la carrosseria, grans llandes d’aliatge de 17 o 18 polzades i fars posteriors full LED. El ŠKODA KAMIQ SCOUTLINE es llançarà al mercat a principis de juliol de 2020.

El KAMIQ és el primer model de la família SUV de ŠKODA que rep una versió SCOUTLINE, que es basa en el nivell d’acabat Ambition. A Espanya, el KAMIQ equiparà tres motors, dues gasolines, l’1.0 TSI de 115 CV amb canvi DSG i l’1.5 TSI 150 CV amb canvi manual o DSG, i un dièsel 1.6 TDI de 115 CV amb canvi DSG. A més, ŠKODA ofereix el KAMIQ SCOUTLINE en una selecció de dotze colors diferents: tres acabats sòlids i nou metàl·lics.

El disseny del ŠKODA KAMIQ SCOUTLINE es diferencia dels seus germans de gamma pel spoiler davanter i el difusor posterior de color plata a més de poder muntar una protecció de baixos opcional. Els miralls retrovisors i les barres del sostre també són de color plata. Les insígnies SCOUTLINE en les volades davanteres i els fars posteriors full LED de sèrie proporcionen els tocs finals a l’exterior del KAMIQ SCOUTLINE.

L’interior llueix seients ThermoFlux i panells decoratius específics

En el seu interior, el ŠKODA KAMIQ SCOUTLINE ofereix una generosa quantitat d’espai i panells decoratius específics – amb un efecte de fusta de freixe de sèrie o, opcionalment, amb un acabat Dark Brushed. Les sortides d’aire i l’embellidor del quadre de comandament s’ofereixen amb un acabat de crom i les cobertes dels pedals vénen amb look d’alumini. Els seients davanters amb altura ajustable estan equipats amb una tapisseria especial SCOUTLINE feta de teixit transpirable ThermoFlux i microfibra Suedia; el volant, la palanca del fre de mà i el pom del canvi de marxes són de cuir. La il·luminació ambiental LED banya el quadre de comandament en una llum blanca o rogenca, mentre que la consola central, els compartiments de magatzematge de les portes, les manetas de les portes i la zona per als peus estan il·luminats amb llum blanca. A més, el KAMIQ SCOUTLINE disposa de llums de lectura LED i revestiment de sostre negre opcional.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments