WRC: Tommi Mäkinen: «El WRC ha de continuar sent espectacular»

El finlandès diu que els avanços reeixits en termes d’atractiu per als afeccionats quan es van llançar els actuals World Ral·li Cars en 2017 han de mantenir-se en el futur. La pròxima generació de cotxes de primera categoria incorporarà per primera vegada la potència híbrida i començarà a partir de 2022.

Mäkinen comenta:

«Quan els actuals cotxes i regulacions van començar en 2017, aquests van ser desenvolupats per a ser més espectaculars i potents, immediatament es va incrementar el nombre d’afeccionats dels anteriors de l’era de 2016.

«Quan els motors turbo de dos litres es van reduir a 1,6 litres, record que va haver-hi un fort rumor en un moment donat que el 1,6 no era gens potent. Va ser un rumor bastant negatiu.

«Vénen a veure alguna cosa que és absolutament ‘brutal, volem veure això, és absolutament una cosa similar a un coet en camins de terra.»

Les opinions de Mäkinen segueixen les expressades per la seva expilot i actual campió del món, Ott Tänak, la setmana passada.

L’estonià va dir que mantenir les especificacions actuals del motor per a acoblar-se al nou motor elèctric de Compact Dynamic asseguraria que la velocitat i l’espectacle es mantinguessin alts.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
el més vell
el més nou
Inline Feedbacks
View all comments