WRC: Compact Dynamics porta la seva experiència elèctrica al Mundial de Ral·lis

Després d’haver treballat a la Fórmula 1, Fórmula E però també en el WEC, aquesta empresa es prepara per a oferir una nova disciplina amb l’etiqueta de la FIA, i almenys fins al 2024.

Els blocs híbrids són ara esperats pels fabricants per a finals d’any, per a veure els nous WRC en acció al començament de la pròxima temporada.

«Estem extremadament orgullosos del nomenament de Compact Dynamics com a proveïdor exclusiu de la FIA», va dir el Dr. Jochen Schröder, President de l’àrea de negoci de E-Mobility de Schaeffler. «Compact Dynamics ha estat treballant amb nosaltres des de 2015 en el desenvolupament de motors per a cotxes de carreres elèctrics que, juntament amb altres components de Schaeffler, s’integren en els sistemes que subministrem amb èxit per als vehicles de Fórmula E de la FIA. Els coneixements que adquirim gràcies a la nostra participació en el motoresport alimenten directament el desenvolupament de noves tecnologies en àrees com els eixos elèctrics, les transmissions híbrides i els motors elèctrics per a sistemes de propulsió elèctrica. La nostra participació en el WRC augmentarà encara més aquest efecte. »

Oliver Blamberger, CEO de Compact Dynamics, lògicament comparteix aquest sentiment.

«Som un desenvolupador i proveïdor especialitzat d’innovacions en sistemes de propulsió elèctrica amb punts forts clau en les propulsions d’alt rendiment. Al llarg dels anys, això ens ha permès posicionar-nos en campionats de motoresport com la FIA Fórmula 1, els Prototips LeMans (LMP) Classe 1 i la FIA Fórmula E. La nostra nominació pel Consell Mundial d’Automobilisme de la FIA és un altre pas important en aquesta història d’èxit. Estem encantats de tenir l’oportunitat de provar el rendiment dels nostres productes al més alt nivell de ral·li. «

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
el més vell
el més nou
Inline Feedbacks
View all comments