CIRCUITS: Ferrari confirma el seu interès amb la IndyCar per al 2022

Ferrari ha confirmat que està avaluant el seu futur en el motoresport que podria incloure l’expansió a la IndyCar.

Amb un imminent topall de cost de 145 milions de dòlars que s’introduirà en la Fórmula 1 la pròxima temporada, el cap de l’equip Ferrari, Mattia Binotto, és conscient que l’equip hauria de comptar amb centenars d’empleats per a operar amb un pressupost molt reduït.

En un esforç per reduir els acomiadaments, Binotto va revelar que Ferrari està buscant expandir-se a altres campionats i va destacar l’IndyCar i les carreres de resistència, que és probable que inclogui les noves regulacions del WEC LDMh.

«Ferrari sent molta responsabilitat social cap als seus empleats», va dir Binotto en una entrevista amb Sky Sports Itàlia. «Volem assegurar-nos que hi haurà un espai de treball en el futur.

«Per aquesta raó hem començat a avaluar programes alternatius, i puc confirmar que estem mirant a IndyCar, que actualment és una categoria molt diferent de la nostra, però [estarà més alineada] amb un canvi de regulació programat per al 2022 [quan s’introdueixin els motors híbrids].

«També observem el món de les carreres de resistència i altres sèries. Tractarem de fer la millor elecció.»

Binotto va ampliar el topall del pressupost i va dir que ell i el suport de Ferrari demanen que es redueixi a 145 milions de dòlars – el que està prop d’un acord – i va dir que simplement presenta un altre desafiament per als equips.

«El topall pressupostari ja s’ha aplicat per a 2021 amb 175 milions de dòlars i volem reduir-lo encara més, enfrontant-nos a aquesta pandèmia i a la crisi econòmica, per la qual cosa hem de reduir-lo per a mantenir-lo baix. Estem a punt d’arribar a un acord de 145 milions de dòlars«, va afegir.

«La F1 sempre ha tingut regles i regulacions, com qualsevol altre esport, són límits, nosaltres els fixem, i el millor equip és el que dins dels límits crea el producte de millor rendiment.

«Aquesta nova regla és alguna cosa que hem de complir, dins dels límits i les fronteres, i hem de fer tan bé com sigui possible. No limitarà la tecnologia i la innovació, depèn de nosaltres fer tan bé com sigui possible

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments