Fórmula 1: Renault molesta per la decisió de Ricciardo

Renault ha començat la cerca d’un nou pilot en 2021, després que Daniel Ricciardo decidís que no volia continuar amb el projecte del fabricant francès més enllà del final de la campanya de 2020 i en el seu lloc signés per McLaren.

L’australià es va unir a Renault des del començament de l’any passat en el que va ser considerat un dels majors fitxatges en la història del mercat de pilots de F1.

Però es va trobar amb una difícil primera campanya, que va estar plagada de falta de fiabilitat, amb el seu equip caient a la cinquena posició en el campionat de constructors.

S’ha estat discutint sobre una renovació, amb Renault desitjós de retenir al seu pilot estrella i continuar el seu viatge, però és clar que Ricciardo no compartia aquest mateix somni.

«En el nostre esport, i particularment en l’extraordinària situació actual, la confiança recíproca, la unitat i el compromís són, més que mai, valors crítics per a un equip de treball«, va dir el director de l’equip, Cyril Abiteboul.

«Confio que la temporada 2020 ens permetrà aconseguir encara més junts. Les nostres ambicions i l’estratègia del Renault DP World F1 Team es mantenen sense canvis», va afegir, en una declaració que no va esmentar a Ricciardo pel seu nom.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
el més vell
el més nou
Inline Feedbacks
View all comments