Fórmula 1: Ricciardo marxa a McLaren i planta a Renault per al 2021

En el segon gran moviment de la setmana, McLaren ha anunciat la signatura de Daniel Ricciardo per al 2021 en un acord «pluriennal».

Ferrari va revelar el dimarts que Sebastián Vettel deixarà l’equip a la fi d’any, un moviment que ha provocat que molts altres pilots canviïn d’equip.

Després de la marxa de Sainz de McLaren s’ha mogut ràpidament per a col·locar a Ricciardo en el seient que Sainz està deixant lliure.

L’australià està actualment a mig camí d’un acord de dos anys amb Renault després que deixés Red Bull a la fi de 2018 per a unir-se al fabricant francès, però ara ha decidit clarament que McLaren és una millor aposta per al seu futur, especialment amb els motors de Mercedes a partir del pròxim any.

McLaren també ha confirmat que l’actual pilot Lando Norris romandrà amb l’equip per tercer any en 2021, associat a Ricciardo.

Brown:

«Signar a Daniel és un altre pas endavant en el nostre pla a llarg termini i portarà una nova i emocionant dimensió a l’equip, juntament amb Lando. És una bona notícia per al nostre equip, els nostres socis i, per descomptat, els nostres fans.

«També vull retre homenatge a Carlos per l’excel·lent treball que ha estat fent per a McLaren en ajudar al nostre pla de recuperació del rendiment. És un veritable pilot d’equip i li desitgem el millor per al seu futur més enllà de McLaren.»

Seidl va afegir:

«Daniel és un guanyador de carreres provat i la seva experiència, compromís i energia seran una valuosa addició a McLaren i a la nostra missió de tornar al capdavant de la graella. Amb Daniel i Lando com a companys d’equip, crec que tenim dos corredors que continuaran entusiasmant als nostres fans i ajudant l’equip a créixer.

«Carlos és un veritable professional, un plaer treballar amb ell i continuarem gaudint de les carreres amb ell enguany. Tots li desitgem bona sort per a la pròxima etapa de la seva carrera quan deixi McLaren.»

Renault va confirmar que Ricciardo deixava l’equip en una breu declaració el dijous al matí.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments