Fórmula 1: Sainz firma per Ferrari 2021 i 2022

La Scuderia Ferrari Mission Winnow ha anunciat que Carlos Sainz conduirà per a l’equip en les temporades 2021 i 2022 del Campionat Mundial de Fórmula 1.

Mattia Binotto, Director General de Gestione Sportiva i Director de l’equip

«Em complau anunciar que Carlos s’unirà a la Scuderia Ferrari a partir del campionat de 2021. Amb cinc temporades ja a la seva esquena, Carlos ha demostrat ser molt talentós i ha demostrat que té la capacitat tècnica i els atributs adequats per a encaixar perfectament en la nostra família.

«Ens hem embarcat en un nou cicle amb l’objectiu de tornar al cim de la Fórmula 1. Serà un llarg viatge, no exempt de dificultats, sobretot tenint en compte l’actual situació financera i normativa, que està sofrint un canvi brusc i que exigirà abordar aquest repte d’una manera diferent a la del passat recent.

Creiem que un pilot que amb el talent i la personalitat de Carlos, la parella més jove dels últims cinquanta anys de la Scuderia, serà la millor combinació possible per a ajudar-nos a aconseguir els objectius que ens hem proposat».

Carlos Sainz #55

«Estic molt content per conduir per a la Scuderia Ferrari en 2021 i estic emocionat pel meu futur amb l’equip. Encara tinc un any important per davant amb McLaren Racing i tinc moltes ganes de tornar a competir amb ells aquesta temporada.»

Nascut a Madrid l’1 de setembre de 1994, Carlos ja té molta experiència en la Fórmula 1, havent participat en 102 Grans Premis del Campionat del Món, durant cinc temporades. En 2019, va acabar sisè en el Campionat de Pilots, el seu millor resultat, en un any en què també va pujar al podi per primera vegada, acabant tercer al Brasil.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments