WRC: El Ral·li Safari 2020, cancel·lat

A dos mesos de l’inici de l’esdeveniment, la FIA, el promotor del WRC i el govern de Kenya han validat finalment la decisió de cancel·lar l’edició 2020 del clàssic africà. Després de les discussions que van començar al març passat, la cancel·lació finalment va semblar ser la més sàvia de les decisions.

Després de les cancel·lacions de Xile (crisi social) i Portugal (pandèmia), el Campionat Mundial de Ral·lis renúncia lògicament a una tercera prova en 2020, reduint així el seu calendari encara provisional a 11 proves.

Igual que el seu homòleg lusità, l’esdeveniment africà ja ha indicat que és candidat a una presència renovada en 2021.

Després d’aquesta nova cancel·lació, directament relacionada amb la crisi sanitària del coronavirus, la possible represa del Campionat Mundial ha vist retardat el seu termini en el calendari, amb una hipotètica pròxima cita fixada per a agost a Finlàndia (decisió del govern al juny).

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments