CERA: El Ral·li Princesa d’Astúries segueix amb molta motivació i molt renovat

El Ral·li Princesa d’Astúries manté la seva data entre els dies 10 – 12 de setembre. Per a aquest any els organitzadors de la prova amb seu a Oviedo han volgut renovar amb un 60% de l’itinerari del ral·li com el d’anys anteriors i un 40% nou.

El ral·li seguirà sent puntuable tant per al Nacional d’Asfalt com per al FIA Iberian Ral·li Trophy, el 60% de l’itinerari seran trams que s’han celebrat en configuració idèntica o semblant a les últimes edicions. A més el parc d’assistències continuarà sent a La Manjoya, gaudint per tant de connexió directa amb Oviedo.

El 40% de trams nous seran una barreja de recorreguts nous en el sentit literal o zones noves amb trams coneguts – en sentit normal o sentit contrari. També s’espera que figurin trossos de trams coneguts seguits de seccions noves.

Sempre pendents de l’emergència sanitaria

La organització del ral·li també està pendent en tot moment de totes les mesures i protocols sanitaris seran necessaris per dur a terme la prova.

Totes les proves de tots els campionats estaran supeditat a les directrius que marqui el Consell Superior d’Esports, directrius que es donaran a conèixer el proper mes de juny. A hores d’ara la Reial Federació Espanyola d’Automobilisme treballa a amb l’objectiu de poder allotjar les seves proves i campionats, sempre respectant les mesures necessàries per continuar la incessant i vital lluita contra la pandèmia de l’coronavirus.

Puntuabilitat

A més de ser puntuable per al FIA ERT i el CERA (a més del campionat asturià) el Princesa d’Astúries serà el tret de sortida de la Beca Junior R2 2020, programa que ja ha impulsat a talents a competir fora d’Espanya com Efrén Llarena, Jan Solans o, quan es reprengui l’activitat, a Pep Bassas, guanyador a 2019. També serà l’estrena de la nova Renault Clio Trophy Espanya amb els Renault Clio RSR Rally5 com protagonistes.

«La nostra il·lusió toca el cel i sabrem adaptar, dins de la nostra competició, els protocols que ens indiquin les institucions esportives i Governamentals «, va declarar Julián Moreno, president de l’ACPA (Automòbil Club d’Principat d’Astúries)

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments