FÓRMULA 1: Franz Tost: “Vettel encara és capaç de guanyar títols”

L’actual líder de l’equip d’AlphaTauri, Franz Tost, creu que el seu ex pilot de Scuderia Toro Rosso, Sebastian Vettel, encara té la capacitat de guanyar campionats.

A f1.com Tost va dir:

«El final d’una cosa és el començament d’una altra. Sebastian Vettel és un pilot per lluitar pel campionat. Ha de tenir lloc als equips del davant. Allà teniu l’oportunitat de guanyar curses i guanyar un altre campionat. El conec prou bé i sé que aquest és l’objectiu principal ”.

«Des del punt de vista financer, no crec que necessiti continuar corrent. Quan guanyes el campionat, els diners no ho són tot. La motivació és guanyar i tenir èxit. Encara té 32 anys, un pilot extraordinari, i si té el paquet adequat pot guanyar campionats. «

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments