CERA: El Ral·li de Ferrol, a l’agost

L’Escuderia A. Ferrol confirma el seu desig de celebrar la prova en la segona de les dates previstes: el 21 i 22 d’agost.

El pas dels dies ens ha anat confirmat que la nostra previsió inicial (els dies 17 i 18 de juliol) era massa justa per als terminis de desescalada dictats pel govern central, especialment quant a fases, diferències entre províncies i les limitacions de mobilitat que encara s’apliquen. A més, i a la vista de la informació dels diferents estudis que s’han publicat sobre l’evolució de la pandèmia, ens han portat a prendre la decisió de sol·licitar a tots els organismes i administracions el trasllat de data a la segona de les alternatives que teníem, comptant amb el vistiplau de totes elles.

De la mateixa manera, l’Escuderia A. Ferrol havia sol·licitat a principi de Maig a la Comissió Delegada de la Real Federació Espanyola d’Automobilisme aquest trasllat del Rallye de Ferrol – Suzuki al quart cap de setmana d’Agost; data en la qual continuem centrant els nostres esforços i treball d’aquests dies, per a poder portar la prova endavant amb totes les garanties de seguretat.

Per a formalitzar el canvi de data era necessari un pas previ: l’aprovació del calendari del CERA 2020 per part de l’Assemblea General de la RFEdeA. Aquest pas es va celebrar ahir dilluns, per la qual cosa, si encaixen, la Comissió Delegada ja pot realitzar les modificacions pertinents sobre aquest primer esborrador, ara oficial, i incloure als ral·lis que, com el nostre, han sofert ajornaments en aquestes últimes setmanes.

Som molt conscients que vivim temps complicats, moltes vegades confusos en tots els àmbits, i que les administracions i entitats com la RFEdeA han de realitzar autèntics malabarismes per a retornar la situació a una certa normalitat. Per això demanem calma a tots els afectats, al mateix temps que vam mostrar la nostra total col·laboració i desig que que el Campionat d’Espanya de Ral·lis d’Asfalt reprengui la seva marxa quan sigui possible i, com ja hem insistit, amb totes les garanties per als equips, col·laboradors i seguidors. El nostre màxim esforç s’està focalitzat al 100% en això.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments