Tots els concessionaris ja tornen a estar oberts, amb cita previa

La mesura afecta a tots els concessionaris, independentment de la fase de desescalada i de la seva grandària.

A poc a poc, el camí cap a la nova normalitat continua avançant. També, per al sector de l’automòbil, que després de la progressiva posada en marxa de el sector industrial, ara rep una altra bona notícia: l’obertura dels concessionaris de cotxes.

La mesura, que afecta totes les concessions, independentment de la seva extensió o de la fase de desescalada del territori en el qual es trobin, acaba de ser aprovada. De fet, pot llegir-se en l’Ordre Ministerial 414/2020, publicada amb data de 16 de maig al BOE.

En ella, s’anuncien tots els detalls d’obertura, adaptant-se als criteris específics que requereix la situació sanitària actual, incloent la necessitat d’establir el requisit de funcionament mitjançant cita prèvia.

En aquesta nova posada en marxa, segons informa Faconauto, la patronal dels concessionaris, totes aquestes instal·lacions estan seguint un protocol de protecció i prevenció específic.

El ‘full de ruta’ es va elaborar al costat de Anfac, Sernauto, UGT-Fica i CCOO, amb el suport de el Ministeri d’Indústria, Comerç i Turisme i l’aprovació de l’Ministeri de Sanitat (màxima autoritat en la matèria).

A més, com a garantia addicional, s’ha creat un segell específic, anomenat ‘Concessionari protegit enfront de l’COVID-19’, en què es recull el compromís de protecció amb els clients i empleats.

Recordem que el 11 de maig passat ja van obrir els punts de venda de les zones que van passar a la fase 1 de la desescalada. En aquell moment, es va estimar que la inversió en mesures de protecció sanitària i en equips de protecció individual (EPI) arribaria als 11 milions d’euros.

Respecte a com obtenir cita prèvia, potser, el millor sigui accedir al web comercial de la marca a la qual estiguis interessat o posar-te en contacte, via telefònica, amb el servei d’atenció a client de fabricant en qüestió.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments