CIRCUITS: Jaguar I-PACE eTROPHY cancel·lada al acabar la temporada 2020

Jaguar ha confirmat que la seva sèrie d’I-PACE eTROPHY s’interromprà com a resultat de l’impacte econòmic de la pandèmia de coronavirus, que conclourà al final de la present temporada.

El campionat, que es va convertir en la primera sèrie de cotxes de producció totalment elèctrica a nivell internacional, va fer el seu debut a finals de 2018 en suport de la Fórmula E per a la primera de les tres temporades programades.

Amb 12 cotxes, la competició inaugural va ser guanyada per Sergio Jiménez, no obstant això, malgrat els avanços tècnics -incloent la introducció del Mode d’Atac- la temporada 2 no va registrar gens d’interès addicional.

Amb la grandària de la graella caient a 10 cotxes, l’I-PACE eTROPHY va completar la seva tercera carrera de la present campanya a la Ciutat de Mèxic al febrer i segons l’actual suspensió de la Fórmula E, no ha corregut des de llavors.

«Durant les dues últimes temporades, el Jaguar I-PACE eTROPHY ha produït algunes carreres increïbles al voltant del món i ha estat una valuosa addició al programa de la Fórmula E», va dir el director de l’equip de carreres de Jaguar, James Barclay.

Juntament amb els nostres valuosos participants i socis de sèrie, estem orgullosos d’haver creat una veritable primícia mundial amb l’I-PACE eTROPHY». Junts hem estat pioners en les carreres de vehicles elèctrics a bateria.

«Volem agrair-los per acompanyar-nos en aquest viatge i convertir la visió en realitat, ajudant a mostrar a la indústria el que és possible en termes d’electrificació en l’esport del motor.

«La sèrie ha aconseguit molts dels objectius que ens vam proposar. No obstant això, durant aquests temps sense precedents de la pandèmia de coronavirus, hem revisat la nostra estratègia i pres la decisió de retirar la sèrie I-PASTURA eTROPHY de Jaguar després de dues reeixides temporades.

«Seguim totalment compromesos amb l’esport del motor elèctric i amb el nostre programa de carreres de Fórmula E de Jaguar com una part important de la nostra transició a la mobilitat elèctrica i a la Destinació Zero.

«Espero que les temporades de Fórmula E i eTROPHY es reprenguin sempre que sigui segur per al nostre equip, socis i afeccionats fer-lo».

El director general de la Fórmula E, Jamie Reigle, va afegir:

«Jaguar és un soci fantàstic dins i fora de la pista. L’èxit de la eTROPHY en prendre la tecnologia pionera que Jaguar va desenvolupar a través de la Fórmula E i aplicar-la als cotxes de producció d’alt rendiment és un testimoniatge de les seves capacitats de marca i enginyeria.

«En la Fórmula E, estem encantats d’haver donat suport a aquest projecte que mostra com permetem als nostres socis aprofitar la nostra plataforma per a accelerar l’adopció de vehicles elèctrics. Esperem continuar treballant amb Jaguar Racing en el seu programa de Fórmula E».

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments