Fórmula 1: Hamilton: «Tornarem ben oxidats»

Lewis Hamilton segueix en contacte regularment amb els seus companys i està tractant d’assegurar-se que l’equip estigui al dia quan es reprenguin les carreres.

«Espero tornar millor», va dir en una entrevista en vídeo amb Mercedes. «Probablement ens pugem al cotxe i en el lliure del divendres estarem molt oxidats!»

«Serà molt interessant veure com ens posem en marxa. Però he estat al telèfon amb el meu equip, parlant amb Bono [Peter Bonnington] i amb James [Vowles], tractant de fer un pla amb ells».

«Crec que hem d’assegurar-nos d’arribar havent aprofitat totes les eines que tenim, com les simulacions de carreres –probablement al simulador encara que no sempre m’agrada–, però utilitzant aquestes eines per a assegurar-nos que quan arribem a aquesta primera carrera arrenquem amb tot i estiguem llestos com si no ens haguéssim perdut cap carrera».

«Com arribar a Àustria com si ja haguéssim fet vuit carreres? Aquest serà el veritable desafiament. No sé si serem capaços de fer-ho, però és un bon objectiu».

Hamilton creu que tothom ha de treballar per a millorar durant l’aturada motivada per la crisi de la COVID-19.

«Si no estem millorant i creixent durant aquests dies, llavors què estem fent?», va deixar anar. «És clar que estàs tirant el temps assegut en el sofà».

«Ningú ens regalarà res a cap de nosaltres, hem de sortir i aconseguir el que vulguem, i tu has de voler-ho més que la persona contra la qual lluites. Has de moure el cul i fer-lo».

«Estic en una forma bastant decent, però sempre puc estar millor. Veig coses i penso: ‘maleïda sigui, tinc una mica de greix aquí, haig de treballar més dur, haig d’anar a córrer'».

«En realitat no tinc molt de greix! Però hi ha gent que li passen aquestes coses pel cap, i només has d’espavilar i anar pel que t’agrada, i dir que ho faré, no deixaré que ningú s’interposi en el meu camí».

Hamilton afirma que ha estat gaudint de la seva pròpia companyia durant el descans i ha mantingut la seva ment ocupada.

«Mentalment es tracta de sentir-te bé amb tu mateix, de trobar la manera d’assegurar-te que et vols a tu mateix i d’estar a gust només».

«M’he dedicat temps, assegurant-me que em vull, reconeixent les coses que fas bé, reconeixent també quan falles i no ho fas tan bé, està bé. I no sent tan dur amb tu mateix, totes aquestes coses diferents».

«Hi ha dies que em desperto i em sento encantat, no em sento motivat per a fer exercici, em sento, ‘A on vaig, hauria de continuar corrent?’. Penso totes aquestes coses diferents. Passa l’hora i crec que m’encanta el que faig, per què no continuar?».

«Només cal mantenir la teva ment ocupada. He tractat de llegir tot el que he pogut, he estat meditant. Sóc molt inquiet, és molt, molt difícil per a mi fer meditació. Assegut aquí, movent-me, i després hi ha bestioles al meu braç, és molt difícil! Com més i més ho fas, com amb qualsevol cosa, ets millor en això».

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
el més vell
el més nou
Inline Feedbacks
View all comments