CIRCUITS: Mónaco anuncia un 2021 amb tres proves, Fórmula 1, Fórmula E i GP Històric

Després de veure’s obligat a cancel·lar tant el Gran Premi Històric com la carrera de F1 enguany arran de la pandèmia de la COVID-19, el Automobile Club de Mònaco ha organitzat ràpidament els seus plans per a l’any vinent.

Mònaco ha alternat el Gran Premi històric i la carrera de Fórmula E des de 2015, organitzant-lo sempre dues setmanes abans de la F1.

En un comunicat emès aquest dimarts, el Automobile Club de Monaco va confirmar que en 2021 celebrarà els tres esdeveniments en cinc setmanes.

El Gran Premi Històric està programat del 23 al 25 d’abril, seguit del ePrix de Fórmula E dues setmanes després, el 8 de maig.

La carrera de F1 tindrà lloc del 20 al 23 de maig, convertint-se en el primer gran premi a tenir una data provisional per a 2021.

Els preparatius per a organitzar les carreres començaran a la fi de febrer per a complir amb els nous requisits després de la pandèmia.

En el comunicat també es va anunciar que el Gran Premi Històric es continuarà disputant els anys parells i en 2022 tornarà a la seva data habitual del 13 al 15 de maig.

Així, si es mantenen les dues setmanes habituals de separació, el Gran Premi de Mònaco de F1 de 2022 tindria lloc del 26 al 29 de maig.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments