Mitsubishi presenta el nou Eclipse Cross Black Edition, més agressiu i connectat

Ja està a la venda el nou Mitsubishi Eclipsi Cross Black Edition, que estrena des de l’acabat Motion, un disseny més agressiu, exclusiu i potent que realça les línies esportives del SUV Coupé de la marca dels tres diamants. Però les novetats no acaben aquí, perquè la terminació Kaiteki amb tracció a les quatre rodes serà el primer Mitsubishi que equipi el sistema de connectivitat total integrat (Connected Car Service).

El nou paquet Black Edition s’ofereix únicament amb quatre colors per a la carrosseria: Blanco Silky, Negre Amethyst, Gris Titanium i Rojo Diamond. En l’exterior, les novetats que presenta des de l’acabat Motion (manual i automàtic), són elements en color negre, com la graella davantera, el protector inferior i els retrovisors. En el lateral, destaquen les noves llandes d’aliatge i darrere, els embellidors inferiors, mentre que a l’interior del vehicle crida l’atenció el nou i esportiu pedalier d’alumini.

El nou Mitsubishi Eclipsi Cross Black Edition és el primer model de la marca que surt de la línia de producció amb la maquinaria de connectivitat total ja instal·lat i que permet poder gaudir de tota la connectivitat que ofereix aquest servei de manera gratuïta durant els cinc primers anys, igual que els cinc anys de garantia del vehicle o els cinc anys d’assistència en carretera, que conformen el Compromís Mitsubishi.

Els serveis del Pack Connect

Assistència d’Emergència SOS (eCall). En una situació d’emergència, n’hi ha prou amb prémer el botó SOS que està situat prop de la llum de lectura. Un especialista en resposta d’emergència del centre d’atenció al client de Mitsubishi Connect gestionarà l’emergència.


Notificació automàtica de col·lisió (ACN). En cas d’accident, quan algun coixí de seguretat ha estat activat o si els sensors del vehicle detecten un impacte sever, el vehicle connecta amb el centre d’atenció al client de Mitsubishi Connect enviant la informació del vehicle i la seva localització per a gestionar l’emergència.
Assistència en carretera (bCall). Quan es necessiti assistència en carretera, la informació relativa al vehicle i la seva localització s’envia al centre d’atenció.
Assistència d’informació (iCall). Prement el botó d’informació en la consola superior, el propietari del vehicle pot accedir a assistència en carretera no urgent o a serveis relacionats amb el seu compte.
Informe sobre l’estat del vehicle (VSR). Visualització d’advertiments i informació de l’estat actual transmeses des del vehicle.
Seguiment de quilometratge. Realitza un seguiment de l’historial diari de quilòmetres recorreguts.
Localitzador del vehicle. Ubicació de la posició exacta del vehicle utilitzant el telèfon intel·ligent.
Ajustaments del vehicle. Es pot personalitzar i crear ajustaments predefinits per al vehicle, des de l’app o el portal web, i crear perfils perquè cada conductor pugui guardar els ajustos idonis per al vehicle.
A més dels nous serveis del Pack Mitsubishi Connect, s’oferirà de manera gratuïta durant un any el denominat Pack Connect+, que compta amb els següents serveis: assistència en cas de robatori, control parental, bloqueig o desbloqueig per remot de portes o accionament remot de llums o clàxon.

El nou SUV Coupé de la marca dels tres diamants, es troba ja a la venda amb el nou acabat esportiu Black Edition i amb el paquet de Sistema de connectivitat total integrat (CCS), amb els següents preus:

 Motion Black Edition  23.350 euros
 Motion 8CVT Black Edition  25.350 euros 
 Kaiteki 8CVT 4WD Black Edition CCS   31.600 euros 

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments