Opel Mokka 2021: noves dades i imatges del nou SUV PSA

La marca alemanya Opel ha publicat noves i interessants informacions de la nova generació del Mokka.

El nou Opel Mokka es començarà a fabricar a finals d’aquest any i la seva arribada als concessionaris es produirà al començament de 2021 . La marca alemanya reprèn el nom inicial d’aquest model, de manera que el vehicle que va començar a vendre com Mokka X des 2017 desapareixerà com a tal en l’oferta comercial de fabricant teutó.

Des del punt de vista del seu desenvolupament tècnic i estructural, el nou Opel Mokka 2021 es fabricarà sota els mètodes de la arquitectura CMP (Common Modular Platform) , de manera que compartirà gens amb els també nous Peugeot 208, Peugeot 2008 i Opel Corsa . Una de les grans avantatges d’aquesta plataforma és la flexibilitat i la versatilitat de poder incorporar diversos tipus de propulsió, des de motors de gasolina, a propulsors dièsel i fins i tot una variant cent per cent elèctrica. Respecte a aquesta última, la signatura germana sí que ha confirmat que es comercialitzarà un Mokka elèctric (o Mokka-e) , pel que en teoria hauria de comptar amb els mateixos elements i les mateixes especificacions que el Corsa-e (amb una bateria d’ió-liti de fins 50 kWh , un motor amb una potència màxima de 100 kW – 136 CV i una autonomia d’una mica més de 300 km).

2021 Opel Mokka Böyle Gözükebilir, Fiyat Listesi ...

Opel Mokka 2021 : Motors

Quant a la resta d’opcions mecàniques, que ja ha confirmat la marca amb seu a Rüsselsheim, també hi haurà motors de combustió. En gasolina , estaran disponibles els blocs 1.2 PureTech de 3 cilindres i amb nivells de potència de 100, 130 i 150 CV, mentre que a dièsel Opel apostarà pel nou 1.5D en variants de 100 i 136 CV. Tots aquests propulsors seran ja d’origen PSA.

Una més lleugeresa és una de les primeres claus destacades en la nova generació de l’Opel Mokka 2021 , ja que segons la firma alemanya el nou model sortint pesarà al voltant de 120 kg menys respecte a l’Mokka X.

Opel Mokka 2021: SEU POSADA A PUNT

Des de febrer d’aquest any, els enginyers i els emprovadors d’Opel especialitzats en la posada a punt del xassís , de les suspensions, dels sistemes electrònics i de la il·luminació han estat utilitzant l’hivern de l’Àrtic per comprovar que tots els nous elements i sistemes funcionen de la manera correcta, tot això amb les inclemències i les circumstàncies extremes de les carreteres i dels llacs gelats de la regió sueca de Lapònia.

Opel Mokka 2021: nuevos datos e imágenes del SUV, “hermano” del Peugeot 2008

Els cotxes de proves que s’han estat testant mostren un nou Opel Mokka 2021 embolicat en un cridaner «vestit de camuflatge» en colors verd i negre, tal com pots veure a la galeria de fotos que acompanya aquest article.

Una segona etapa de la posada a punt del nou Opel Mokka 2021 inclourà exigents tests al Centre de Proves Rodgau-Dudenhofen a Alemanya.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments