Un lladre acusat de robar 26 cotxes de col·leccionista, com BMW M3, Delta HF o EVOs

Quan les autoritats van detenir un jove de 42 anys a Getaria, País Basc, pel robatori d’un generador pesat en una obra, no esperaven trobar una partida de vehicles robats de diferents països d’Europa.

Els agents de policia van trobar el generador amagat sota una lona en una granja, però una investigació més profunda els va portar a la descoberta d’una col·lecció de 26 models d’alt rendiment que aparentment no se suposava que hi fossin. I què col·lecció de vehicles era aquesta.

Els vehicles en qüestió van ser estacionats dins d’un graner i són una col·lecció espectacular dels millors cotxes racing, incloent alguns Mitsubishi Evos, Subaru STI, Ford Escort RS Cosworth i Serra RS Cosworth, Lancia Delta Integrale, un raríssim Mercedes 190I 2.5-16 EVO II, BMW E30 M3 i E36 M3, un Renault R5 Turbo de motor mitjà, Peugeot 205 GTI i més.

Aquesta és una gran col·lecció, el que indica que el lladre (o lladres) tenien un gust bastant excel·lent en cotxes i al menys van tractar d’imitar a Nicolas Cage en «Gone In 60 Seconds».

Segons Ertzaintza, els cotxes anaven a ser posats a la venda, i alguns d’ells portaven números d’identificació personal falsificats. L’home sense identificar que va ser arrestat també va ser trobat en possessió de dues armes de foc, municions i 10.000 euros en efectiu, entre d’altres.

Finalment, les autoritats van acusar a l’home de 42 anys d’edat pel robatori de el generador, així com per possessió d’armes i per alterar els números d’identificació de el vehicle.

Pel que fa als vehicles, semblen estar en bon estat, el que és una gran notícia per als seus propietaris originals amb els que esperem que es reuneixin aviat.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
el més vell
el més nou
Inline Feedbacks
View all comments