WRC: Estònia organitzarà un ral·li «lliure de coronavirus» aquest estiu 2020

La Federació d’Automobilisme d’Estònia acaba d’anunciar que organitzaran un ral·li lliure de coronavirus al juliol.

El país de l’actual campió del món, s’avança a la resta amb una prova en la qual esperen rebre als pilots del Mundial, en atur per la pandèmia des que al març es va disputar el Ral·li de Mèxic.

La prova es disputarà en Otepää, al sud de Tartu, i la seva data inicial està prevista per al 24 i 25 de juliol, encara que es guarden la possibilitat de traslladar-ho al 7 i 8 d’agost en el cas que el Ral·li de Finlàndia es retardi a principis de setembre, heretant les dates que tenia Nova Zelanda.

En un comunicat, la federació estoniana explica que “estem organitzant un ral·li d’alt nivell en un nou format en les llegendàries carreteres de Otepää. Els requisits previs per a dur a terme la competició són el compliment de totes les restriccions aplicables i l’obertura de les fronteres estonianes. La gran majoria dels esdeveniments d’automobilisme previstos per a enguany no es van disputar. A causa de circumstàncies difícils, busquem oportunitats per a continuar amb l’activitat al més aviat possible”.

Encara que no ha confirmat la seva presència, es dóna per fet que allí estarà l’ídol local, el campió regnant Tänak, però també s’esperen a molts dels seus rivals, que poden aprofitar l’oportunitat per a llevar-se el ‘òxid’ després de tants mesos d’inactivitat. De fet, el Ral·li d’Estònia ja va ser aprofitat l’any passat pel propi Tanak, Esapekka Lappi o Elfyn Evans entre altres per a preparar-se cara a Finlàndia.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments