DTM: DTM anuncia els test oficials a Nürburgring al juny

Nou concepte de seguretat: DTM anuncia la prova de Nürburgring

El DTM tornarà al circuit en menys de tres setmanes: del 8 a l’11 de juny, la sèrie es provarà a Nürburgring. Això va ser anunciat per l’organització paraigua del DTM en un comunicat de premsa. La prova havia estat planejada originalment per a tenir lloc a Monza a mitjan març i després va ser posposada a Hockenheim a causa de la pandèmia de coronavirus abans de ser cancel·lada per complet.

El DTM vol preparar-se per a Nürburgring

Amb l’anunci de tornar oficialment a la pista, el DTM fa el primer pas abans de l’anunci d’un nou calendari revisat per a la temporada 2020, que inclou carreres que, segons el ITR, se celebraran inicialment sense fans ni mitjans de comunicació.

Ja durant els quatre dies de prova al juny, s’utilitzarà un concepte de protecció contra infeccions desenvolupat per ITR per a la pròxima temporada. Per tant, les proves es duran a terme en el lloc amb un nombre de persones significativament reduït i en compliment d’estrictes normes de distància i higiene. Tot el personal de les organitzacions participants serà revisat diàriament per a detectar qualsevol símptoma de la malaltia respiratòria mundial Covid-19.

«Els preparatius per a la nostra nova temporada de DTM, que comença amb les proves oficials a Nürburgring el mes vinent», diu el Director Gerent de ITR, Marcel Mohaupt. «Ens complau que, gràcies al nostre amfitrió a Nürburgring, tenim la infraestructura que fa possible la realització de proves amb la distància adequada i les normes d’higiene d’una manera excel·lent».

Aquest és «el primer pas en la temporada que tots esperen ansiosament. Estem molt confiats que serem capaços de celebrar emocionants carreres al 2020 i que aviat publicarem un nou calendari que tingui en compte els requisits per a una «Nova Normalitat» també en el motoresport.

Per als equips, l’anunci de la prova ITR és una bona notícia: a més d’haver de dependre de les carreres per a mantenir-se en marxa, ara tenen l’oportunitat de preparar-se per a la temporada amb tots els seus pilots.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments