FÓRMULA 1: McLaren va tentar a Daniel Ricciardo el 2018

Daniel Ricciardo ha estat objectiu de McLaren des del 2018, quan el descontentament de l’australià a Red Bull augmentava, al mateix ritme que el paper de Max Verstappen. El trasllat a Renault va resultar ser una sorpresa fins i tot per als responsables de Red Bull, però McLaren també es va apropar a Ricciardo en aquell moment. Zak Brown va explicar què va passar:

«Vam intentar contractar a Daniel fa uns anys i va decidir no unir-se a nosaltres. Vaig parlar amb ell i em va dir que «sorties d’una temporada molt dolenta» (que era una desconsideració), però també hi havia moltes promeses.

«Encara no he contractat Andreas Seidl o James Key ni he reestructurat el lideratge de l’equip. Així que, hi havia moltes promeses i, sortint d’una temporada tan dolenta, vaig poder entendre la seva postura «anem a veure com funciona». «

Però, dos anys després, Brown diu:

«Li agradava com anaven les coses, m’agradava com passaven. Va veure els canvis que vam fer, el lideratge que aportava Andreas, el suport que tenim dels nostres accionistes, el motor de Mercedes… som un equip en moviment i crec que ens ajudarà a portar-nos al següent nivell “.

«Crec que val la pena, si no, no l’hauríem contractat. El que es va informar [dels salaris] no és exacte, però és un conductor molt ben pagat. Crec que val la pena «, va insistir Brown. «Va guanyar set equips metàl·lics i crec que al cotxe adequat és capaç de guanyar un campionat de seguida.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments