CIRCUITS: TOYOTA no participarà en les 24 hores de Nürburgring 2020

TOYOTA GAZOO Racing ha decidit no participar en la 48a edició de la Carrera de Resistència de les 24 hores de Nürburgring, que està prevista per al 24 al 27 de setembre de 2020. Originalment programada per a celebrar-se al maig, la carrera es va traslladar a setembre com a resultat de COVID-19.

Des de la participació inaugural al 2007, TOYOTA GAZOO ha competit en les 24 Hores de Nürburgring durant 13 anys consecutius, i aquesta carrera és l’arrel de les nostres activitats a la recerca de «fer cotxes cada vegada millors». Els mecànics i enginyers de Toyota tenien la intenció de participar en l’edició d’aquest any de les 24 hores de Nürburgring amb un cotxe de carreres Lexus LC que ells mateixos havien creat i estaven duent a terme els preparatius necessaris.

No obstant això, la difusió mundial de COVID-19 ha donat lloc a restriccions de viatge i l’equip TGR no va tenir suficients oportunitats per a realitzar test, la qual cosa ha tingut un impacte substancial en el desenvolupament del cotxe de carreres.

Enguany, l’equip planejava posar en marxa un nou motor i tecnologies perifèriques en el Lexus LC. No obstant això, en les circumstàncies actuals, i donades l’exigents que són les 24 hores de Nürburgring per als cotxes de carreres, hauria resultat més difícil per a l’equip i el cotxe de carreres completar les 24 hores de carrera de manera segura. Per aquestes raons, l’equip de carreres TOYOTA GAZOO ha decidit no participar en les 24 hores de Nürburgring d’enguany. Demanem disculpes als nostres fans que sempre ens donen suport i que havien estat esperant la carrera de les 24 hores d’enguany, però demanem la seva comprensió de la nostra decisió.

No obstant això, les 24 hores de Nürburgring continuen sent l’arrel de les activitats de la TOYOTA GAZOO, i la seva importància per a la nostra organització continua sent la mateixa. Per tant, ens comprometem a reprendre la participació en la carrera l’any vinent. La nostra decisió de no participar enguany ha alliberat temps, que pretenem utilitzar eficaçment iniciant els preparatius per a la carrera de l’any pròxim. Tenim la intenció de fer tot el possible per a assegurar-nos que ens alineem per a l’edició 2021 de les 24 hores de Nürburgring, que se celebrarà al juny, amb un equip i un cotxe encara més fort, i que complim les expectatives dels nostres fans. Apreciem molt el seu continu suport.

AKIO TOYODA, PRESIDENT I DIRECTOR REPRESENTANT DE TOYOTA MOTOR CORPORATION

L’altre dia, un amic que viu en Nürburg em va enviar una fotografia dels «cirerers en flor de Nürburg», belles flors que van tornar a florir enguany. Durant els últims 13 anys, cada any, l’equip i jo hem resat per la seguretat i ens hem compromès a fer cotxes cada vegada millors davant d’aquests cirerers en flor abans de la carrera. No podem fer-ho enguany, i la meva decepció és immensa.

Fins i tot en aquestes circumstàncies adverses, i encara que estic lluny al Japó, en mirar la fotografia em vaig comprometre una vegada més a continuar fent cotxes cada vegada millors.

Hem decidit no participar en la carrera d’enguany. No obstant això, juntament amb tots els nostres mecànics, enginyers, pilots professionals, proveïdors, patrocinadors i socis, continuarem assumint els reptes de fer cotxes cada vegada millors. Espero que tots els nostres fans continuïn vigilant les nostres activitats i continuïn prestant el seu enorme suport.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments