WRC: La decisió del Ral·li Finlàndia 2020 per al 15 de juny

El Ral·li de Finlàndia és, a priori, la pròxima prova del Campionat Mundial de Ral·lis que s’hauria de celebrar del calendari 2020.

La seva celebració no està assegurada, pendent de la decisió que prengui el AKK (federació finlandesa d’automobilisme) per al pròxim 15 de juny.

Després de l’anul·lació del Ral·li Safari, Finlàndia seria el pròxim ral·li del WRC que se celebri i marcarà un abans i un després: no sols per ser el primer després de la quarantena, sinó també per totes les mesures de sanitat i els protocols de seguretat que hauran de ser reescrits per a garantir el correcte procediment de l’esdeveniment.

Finlàndia és un país on el coronavirus no ha causat tants estralls. Les dades del passat dimecres 20 de maig assenyalen tan sols 6.399 casos confirmats i 301 morts, xifres per sota de bona part de la Unió Europea.

En aquests moments el AKK compta amb diverses opcions sobre la taula: celebrar el ral·li en la data prevista, no celebrar-ho o posposar-ho per a més endavant, sobretot en cas que es cancel·lés alguna prova més del calendari.

7La FIA espera que es puguin celebrar almenys quatre proves més, per acabar fent un campionat de 7 proves i així tindre un campió mundial digne.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments