Fet per a Europa, a Europa: el nou i30 comença la seva producció

Hyundai ha anunciat l’inici de la producció del nou i30 en Hyundai Motor Manufacturing Czech (HMMC)

El nou i30 té un disseny actualitzat, nova tecnologia i nous trens de potència, incloent una nova opció híbrida suau de 48 volts.
El popular cotxe del segment C ha vist més d’un milió d’unitats venudes des del seu llançament en 2007

Hyundai Motor ha anunciat l’inici de la producció del nou Hyundai i30 en la seva planta de fabricació europea, Hyundai Motor Manufacturing Czech (HMMC) a partir del 25 de maig.

El nou i30 és l’última evolució del cotxe del segment C de Hyundai, i està disponible únicament com Hatchback, Fastback i Wagon. Des del seu llançament en 2007, Hyundai ha venut més d’un milió d’unitats del i30 a Europa. El i30 va ser el primer cotxe de Hyundai a portar el prefix «i», i va ser el primer model de la HMMC a ser produït quan la fàbrica es va posar en marxa per a la producció en massa al novembre de 2008.

El i30 ha estat sempre un dels nostres cotxes més populars a Europa. Està realment fet per a Europa a Europa, des del disseny i desenvolupament fins al final. L’últim model adopta una sèrie de millores per a fer-ho encara més atractiu per als nostres clients que busquen un cotxe elegant, segur i fiable en el segment C.

Andreas-Christoph Hofmann
Vicepresident de Màrqueting i Producte de Hyundai Motor Europe

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
el més vell
el més nou
Inline Feedbacks
View all comments