FÓRMULA 1: Timo Glock: “Carlos Sainz te lligams amb la família Todt”

Segons Timo Glock, la connexió de Carlos Sainz amb la família Todt haurà facilitat la sortida del madrileny a Scuderia.

L’ex pilot de F1, que actualment competeix al DTM, va dir que els vincles entre les dues famílies haurien accelerat el procés de trasllat de Sainz a Scuderia. És important tenir en compte que Nicholas Todt, fill de Jean Todt, és el gerent de Charles Leclerc i tindrà forts vincles amb Ferrari:

«Carlos Sainz té bones connexions amb la família Todt, es coneixen bé», va dir Glock en una entrevista al podcast «Start Grid». “Crec que van trobar ràpidament una manera de resoldre la situació contractualment. Carlos Sainz, sènior, naturalment hauria tingut influència, però Nicolas Todt també té molta influència i va trobar una plataforma ideal per a Charles Leclerc, on sap que: «D’acord, tot està centrat en Ferrari i anem a atraure algú jove i ràpid, però això encara ho podem controlar una mica. «

Pel que fa a la marxa de Sebatian Vettel, Glock va assenyalar el moment que hauria estat un punt d’inflexió:

“Als meus ulls, Monza va ser un punt d’inflexió. Hi va haver Rússia, on es discuteixen constantment a la ràdio i ni tan sols hem de parlar de Brasil. Aquests són els punts en els quals Seb es va adonar: «Hi ha algú que està en la mateixa posició amb mi i té una trajectòria molt forta amb Todt». I sabia que podria perdre una mica de suport de Ferrari. Ferrari ho va deixar clar amb un contracte de cinc anys [de Leclerc] qui és el futur ”.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments