TURISMES: 24h de Spa es reubicaran a l’octubre, probablement sense públic

Stephane Ratel va confirmar que, independentment de la presència del públic a les grades, es reubicarà les 24 hores de Spa.

La presència del públic sempre dependrà de les ordres del govern belga i, òbviament, de la situació que es visqui en aquell moment. La prohibició dels grans esdeveniments estarà vigent fins a finals d’agost i la nova data per a l’esdeveniment està prevista per a l’octubre.

«Tenim la responsabilitat de competir a Spa, tot i que és un desastre si no hi ha audiència», va dir a Motorsport.com. «Seria un desastre financer no tenir espectadors i aquest no és el propòsit de l’esdeveniment. Spa és un festival i esdeveniment molt popular; hem pogut augmentar el nombre d’aficionats des dels dies en què Proximus [l’antic patrocinador de l’esdeveniment] va distribuir entrades gratuïtes. Cap fan de Spa serà terrible, però no estic pensant en cancel·lar les 24 hores ”.

Ratel va dir que si les restriccions s’estenen a Bèlgica, espera poder tenir una “audiència limitada” a l’esdeveniment Spa:

«Pot haver-hi una situació intermèdia amb un nombre limitat de persones permeses: 5.000 persones no serien bones, però almenys hi hauria alguns aficionats«, va explicar. “Això permetria als equips i patrocinadors acollir convidats; depèn d’ell tot l’ecosistema de la nostra sèrie. El balneari és un lloc fantàstic, de manera que seria possible una distància social ”.

Ratel ha explicat que l’esdeveniment de resistència del GT World Challenge Europe d’Imola programat el 19 de juliol i la prova de la Copa Sprint a Misano, els dies 8 i 9 d’agost, no tindrà espectadors.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments