Fiat 500 y Fiat Panda Hybrid tornada pensant amb el medi ambient

La tornada de Fiat després del confinament ve de la mà de novetats en la gamma del 500 i del Panda Hybrid incorporant novetats en l’equipament centrades en la desinfecció del vehicle i oferint una campanya de finançament molt atractiu.

Així, d’una banda incorpora el nou pack D-Fence, (que també estarà en la resta de la gamma en breu) capaç de mantenir l’interior del vehicle lliure de bacteris gràcies als seus tres dispositius. D’una banda, un filtre d’alt rendiment situat entre l’entrada d’aire i l’habitacle que elimina les impureses d’aire bloquejant les partícules i el cent per cent dels al·lergògens i reduint la formació de floridura i bacteris en un 98 per cent.

El segon, un purificador d’aire, amb filtre HEPA, que s’instal·la dins del vehicle però que és portàtil i es pot usar a casa i que elimina les micropartículas com el pol·len i els bacteris. Mentre el tercer component del pack D-Fence és un petit llum UV que elimina el 99 per cent dels bacteris de les superfícies del cotxe i neta totes les superfícies que toquem del cotxe, volant, palanaca de canvis, seients….

Però, sens dubte, el més atractiu d’aquests Fiat 500 i Panda Hybrid és el seu finançament, ja que la marca italiana els ofereix des de 4 euros al dia sense entrada, segons la seva CEO a Espanya i Portugal, Alberto de Aza, el preu de dos bitllets de metre de qualsevol ciutat europea com Madrid, París o Roma”. Per a això hauràs de finançar-ho a través de FCA Bank, a 84 mesos, i començant a pagar el pròxim 2021.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments