Hyundai presenta el «Full Electric. Full Care» per impulsar la venda de cotxes elèctrics

Hyundai Motor ha posat en marxa un pla per a fomentar la venda dels seus models 100% elèctrics, anomenat “Full Electric. Full Care”, mitjançant el qual s’ofereix un paquet d’avantatges a tots els clients interessats en aquesta mena de vehicles. Els models que s’inclouen són el Hyundai Kona i el Ioniq.

Els avantatges que inclou “Full Electric. Full Care” als clients que adquireixin un Hyundai Elèctric són:

  • Punt de recàrrega i instal·lació inclosa, gratis de sèrie. Hyundai regala i instal·la gratuïtament el punt de recàrrega per al cotxe elèctric.
  • Vehicle de préstec gratuït. Si en algun moment el client necessita una autonomia major per als seus desplaçaments, Hyundai li presta un cotxe totalment gratis.
  • Compromís de Devolució. Si el client no està satisfet amb el seu Hyundai, pot retornar-lo sense compromís i se li retorna els seus diners.
  • Anomenada d’emergència eCall. Sistema d’assistència a la conducció que realitza una trucada d’emergència automàtica en cas d’accident o quan es despleguen els coixins de seguretat.
  • 8 anys de garantia de bateria d’alt voltatge. La bateria d’alt voltatge del cotxe elèctric compta amb una garantia de 8 anys.
  • Aplicació amb connectivitat Bluelink. Ajuda al client a controlar el seu vehicle a distància des del seu Telèfon intel·ligent i accedir als serveis LIVE per a fer la seva experiència al volant més còmoda i segura.
  • 8 anys d’assistència gratuïta en carretera. El client tindrà trasllat del seu Hyundai elèctric fins a un Concessionari Oficial Hyundai o al punt de càrrega més pròxim i fins i tot càrrega in situ.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
el més vell
el més nou
Inline Feedbacks
View all comments