FÓRMULA 1: Zak Brown obre la porta a altres categories per als seus pilots

 Zak Brown té una mentalitat diferent de la que veiem en altres equips de la F1. L’americà és receptiu en veure competir els seus pilots en altres categories.

La F1 és un món restringit i els pilots rarament poden competir en altres competicions, encara que sigui com comodins. Però a Brown li agrada veure als seus pilots experimentant altres realitats i estarà obert a aquesta possibilitat en el futur, com ho va fer amb Fernando Alonso, dient que el Bathurst 1000 podria ser una oportunitat per a Daniel Ricciardo i Lando Norris:

«Crec que a tots dos els agradaria fer-ho», va dir Brown. «Crec que ara la gent sap que sóc una mica diferent de la majoria de líders de l’equip de la F1, ja que m’agrada veure que els nostres pilots surten i experimenten Daytona o Le Mans, coses així. Crec que tot es refereix al calendari i si poden encaixar ”.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments