Hyundai vol renovar el Santa Fé al 2021

Són un parell d’imatges que Hyundai ha revelat, mostrant el frontal de la nova Santa Fé en versions normals i de luxe, que es llançarà el 2021.

La renovació de Santa Fé no serà una simple remodelació. Pel que fa a l’aspecte, les diferències que hi ha a la part davantera del cotxe són clares, agressives i amb una graella de mida generosa. I aquest podria ser el nou llenguatge d’estil de Hyundai.

Sota el mantell redissenyat, hi haurà una nova plataforma per a la casa coreana, més lleugera, rígida i amb major flexibilitat, que abasta l’electrificació.

Hyundai farà el que Kia va fer amb el Sorento el 2012: una nova plataforma aplicada a un cotxe existent. Els avantatges són molts: millores en el rendiment, el comportament i la seguretat.

Pot semblar estrany que un cotxe aparegut el 2018 ja estigui a punt per ser renovat, però en el cas de Hyundai no és una gran novetat i la necessitat d’electrifiar acaba justificant la mesura.

A partir de setmanes es publicaran més dades sobre el cotxe i és cert que la nova Santa Fé estarà disponible a principis de setembre a Europa.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments