Nou BMW Serie 5 2020: més tecnologia i microhíbrids a tota la gamma

Estrena del nou BMW Sèrie 5: disseny exterior àmpliament actualitzat, amb major presència i atractiu esportiu, major sensació de qualitat en el seu interior, major eficiència i dinamisme gràcies a l’electrificació de les seves mecàniques, innovacions d’avantguarda en les àrees d’assistència a la conducció, control/operació i connectivitat.

Nou capítol en la reeixida història del BMW Sèrie 5 (introduït per primera vegada en 1972); les vendes de l’actual generació a nivell mundial han superat les 600.000 unitats. Llançament al mercat dels nous BMW Sèrie 5 Berlina i BMW Sèrie 5 Touring a partir de juliol de 2020.

Nous i atractius tocs de disseny, superfícies clarament estructurades en la part davantera i posterior, nova graella amb el doble ronyó de BMW més ample i alt, nous fars LED amb contorns més fins, fars adaptatius LED amb tecnologia Matrix en la llista d’opcions, llum làser BMW ara disponible com a opció per a totes les versions i nous pilots posteriors esculpits en tres dimensions. Ara totes les versions amb cues de fuita trapezoidals.

The new BMW 5 Series - Highlights (05/2020)

Nous colors exteriors i pintures addicionals de BMW Individual, paquet M Sport amb noves i musculosas característiques de disseny, diferenciacions addicionals específiques per a la versió topi de gamma BMW M550i xDrive Berlina amb un motor V8 de 390 kW/530 CV (consum de combustible combinat: 10,0 – 9,7 l/100 km i emissions de CO2 combinades: 229 – 221 g/km). Frens M Sport opcionals, ara amb pinces de fre pintades en blau o vermell.

Noves llandes d’aliatge lleuger de 18 a 20 polzades de diàmetre. Per primera vegada com a opció amb llandes BMW Individual Air Performance de 20 polzades, amb un innovador disseny que minimitza el pes i la seva resistència a l’aire. (Probablement disponible a Espanya a la fi de 2020).

Disseny interior amb refinats detalls, pantalla de control de 12,3 polzades, climatització automàtica amb funcions ampliades i volant esportiu de cuir amb botons multifunció de nova disposició. Comandaments de la consola central en Negre d’Alta Lluentor. Nous seients de confort i nous seients multifuncionals M amb un confort optimitzat. Noves motllures.

La gamma d’híbrids endollables s’amplia a cinc versions: la tecnologia d’última generació de BMW eDrive ara també s’ofereix en el BMW Sèrie 5 Touring. BMW 530e Touring (consum de combustible combinat: 2,1 – 1,9 l/100 km; consum d’energia elèctrica combinada: 15,9 – 14,9 kWh/100 km i emissions de CO2 combinades: 47 – 43 g/km), BMW 530e xDrive Touring (consum de combustible combinat: 2,3 – 2,1 l/100 km; consum d’energia elèctrica combinada: 16,9 – 15,9 kWh/100 km i emissions de CO2 combinades: 52 – 49 g/km) i BMW 545e xDrive Berlina, amb un motor de combustió de sis cilindres en línia disponible a partir de la tardor de 2020, (consum de combustible combinat: 2,4 – 2,1 l/100 km; consum d’energia elèctrica combinada: 16,3 – 15,3 kWh/100 km i emissions de CO2 combinades: 54 – 49 g/km).”

The new BMW 5 Series - Highlights (05/2020)

S’introdueix la nova tecnologia de 48V (híbrid mitjà – Mild Hybrid) per a tots els motors de quatre i sis cilindres; amb una resposta més ràpida i major eficiència gràcies al motor d’arrencada-generadora de 48V; amb pics de potència de 8 kW/11 CV tant per a alleugerir la càrrega de treball del motor de combustió com per a augmentar la seva potència.

Tecnologia BMW TwinPower Turbo més desenvolupada: motors de gasolina de quatre i sis cilindres amb injecció de gasolina optimitzada; tots els motors dièsel ara amb turbocompresión de dues etapes. Totes les versions compleixen amb la norma d’emissions Euro 6d.

La direcció activa integral opcional ofereix major assistència en les maniobres a baixa velocitat; la nova versió d’aquesta configuració de xassís ara també està disponible en els híbrids endollables.

Els nous sistemes d’assistència a la conducció i les seves funcions ampliades preparen el camí cap a la conducció autònoma: avís de canvi de carril -que forma part de l’opcional Driving Assistant- ara també amb funció de retorn al carril; el nou Driving Assistant Professional opcional. La visualització en 3D de l’entorn mostra la situació del trànsit i les possibles intervencions dels sistemes d’assistència a la conducció en la instrumentació.

Assistent d’aparcament (Pàrquing Assistant) de sèrie amb funció addicional de l’assistent de maniobres marxa enrere.

La nova càmera d’enregistrament de la conducció del BMW Sèrie 5 grava fins a 40 segons de vídeo de punts al voltant del vehicle.

El Sistema Operatiu BMW 7.0 de sèrie permet una infinitat de noves aplicacions i opcions de connectivitat, així com majors possibilitats de personalització.
L’assistent personal intel·ligent BMW és un company digital amb funcions ampliades; amb una interacció optimitzada gràcies als nous gràfics de la pantalla de control.

Estrena per a BMW Maps: el nou sistema de navegació basat en el núvol ofereix un càlcul extremadament ràpid i precís sobre les rutes i les hores d’arribada. Les dades de trànsit en temps real s’actualitzen a intervals curts i el conductor pot introduir qualsevol paraula per a seleccionar una destinació.

La integració estàndard del telèfon intel·ligent ara també inclou Android Acte (a més d’Apple CarPlay); connexió Wifi; informació mostrada en la pantalla de control, la instrumentació i el Head Up Display.

L’actualització del programari a distància, RSU (Remote Programari Upgrade) s’introdueix en el nou BMW Sèrie 5. El contingut i les actualitzacions específiques del vehicle, com les extensions de funcions per als sistemes d’assistència a la conducció, es poden integrar en el cotxe via sense fil, el programari del vehicle sempre compta amb les últimes actualitzacions, els serveis digitals es poden afegir en una data posterior.

La clau digital BMW (Digital Key) converteix a un telèfon intel·ligent en la clau del cotxe. El propietari pot compartir amb cinc persones més aquesta clau digital perquè puguin accedir al cotxe i arrencar el motor.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments