VW Golf 8 Variant 2020: el nou compacte familiar

Previst per a la seva arribada a mercat a finals de 2020 o inicis de 2021, el nou Volkswagen Golf agost Variant vam començar a conèixer-ara gràcies a la primera il·lustració del nostre especialista Schulte . Com pots veure, lògicament el nou familiar prendrà tots els grans trets d’imatge de l’compacte convencional, encara que mantenint sempre aquesta personalitat pròpia a la seva carrosseria.

VW Golf 8 Variant 2020: así será el nuevo compacto familiar

Plataforma del nou Volkswagen Golf agost

Mentre el nou Seat León ja ha mostrat la seva carrosseria familiar , Volkswagen continua sense donar especificacions ni dades sobre aquest nou Variant, encara que gràcies als nostres col·legues alemanys d’Auto motor und Sport ja podem avançar-te alguns primers apunts. Lògicament, a l’tractar-se de l’familiar, el més important de el nou model arribarà per dins.

Amb un ambient interior pràcticament idèntic a l’VW golf 8 hatchback, el nou Variant 2020 apostarà també a la digitalització ia les grans pantalles tant de del seu nou sistema d’informació i entreteniment, com de la instrumentació, però oferint més espai i volum de la fila davantera cap enrere.

VW Golf 8 Variant 2020: así será el nuevo compacto familiar

El VW golf 8 Variant 2020 tindrà el mateix ambient de l’compacte de 5 portes

Així, el nou VW golf 8 Variant superarà amb escreix els 380 litres de maleter de l’compacte tradicional per situar-se en uns propers 600 litres de capacitat , una xifra molt similar a la que tenia la seva generació predecessora. L’espai del darrere per a cames també oferirà algun centímetre extra per fer honor al seu caràcter més familiar.

Amb tots els sistemes d’assistència i connectivitat ja coneguts en el nou VW Golf 8, la carrosseria familiar apostarà en la seva gamma de motors pels blocs de gasolina 1.0, 1.5 i 2.0 TSI , així com als dièsel 2.0 TDI . Per descomptat, arribaran versions electrificades, segur en forma de micro-híbrids ETSE ja presentats i, possiblement, amb alguna variant GTE híbrida endollable. No obstant això, per conèixer la seva configuració exacta de gamma encara caldrà esperar unes setmanes: Volkswagen segueix mantenint en secret tot el seu desenvolupament.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
el més vell
el més nou
Inline Feedbacks
View all comments