FITA EN L’ALIANÇA GLOBAL VOLKSWAGEN-FORD

Volkswagen i Ford anticipen la signatura d’acords finals en les àrees d’electrificació i vehicles comercials en un futur pròxim

Una fita a l’aliança global Volkswagen-Ford: El Consell de Supervisió de Volkswagen AG va aprovar més contractes en el marc de la cooperació amb la Ford Motor Company anunciada l’any passat.

Es preveu que les pròximes fites en els projectes de vehicles s’implementaran en un futur pròxim amb les signatures de totes dues companyies. Tres projectes en les àrees d’electrificació i vehicles comercials estan planejats per a ser realitzats com un primer pas. S’espera que l’aliança global Volkswagen-Ford -que no implica la propietat creuada entre les empreses- creï eficiències anuals per a cada empresa.

Fins que es completi formalment, s’espera que l’acord proposat abasti els següents projectes:

  • El joc d’eines elèctriques modulars de Volkswagen (MEB) serà utilitzat per Ford per a un vehicle elèctric a Europa.
  • Una camioneta mitjana desenvolupada per Ford i adaptada per Volkswagen Commercial Vehicles en mercats seleccionats.
  • Es posaran en marxa altres dos projectes de vehicles: Volkswagen Commercial Vehicles serà responsable del desenvolupament d’una furgoneta de repartiment urbà, mentre que Ford supervisarà la planificació d’una furgoneta en el segment dels carregadors d’una tona.
    Podran seguir altres projectes, així com la inversió en Argo AI, l’empresa de plataformes de vehicles autònoms. A través de la cooperació, tots dos fabricants planegen realitzar importants efectes de sinergia a partir dels costos de desenvolupament compartits, així com sinergies de producció.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments